HIT: Igor Bečić pred Čarlsa u odelu od šanera?!
Foto: Zorana Jevtić

Potpredsednik parlamenta nabacio smoking

HIT: Igor Bečić pred Čarlsa u odelu od šanera?!

Politika -
Paparaco Kurira ulovio tribuna kako se usred prijema dopisuje sa osobom koju je memorisao kao „Odela Boban“

BEOGRAD - Igor Bečić, potpredsednik parlamenta, ozbiljno je shvatio značaj prijema u čast princa Čarlsa i vojvotkinje Kamile održanog u Domu Narodne skupštine, pa je za tu priliku obukao crni smoking s leptir-mašnom.

Da li je ovaj stajling debelo platio ili iznajmio, možemo samo da nagađamo, ali je zanimljivo da se usred svečanosti dopisivao sa osobom memorisanom kao „Odela Boban“!Od Bečića do zaključenja broja nismo dobili odgovor ko je izvesni „Odela Boban“. U svakom slučaju, nije tajna da mnogi srpski političari skupocena odela kupuju po znatno nižim cenama od takozvanih šanera, pa ostaje pitanje da li je to i Bečićev slučaj.

Bockanje po telefonu bilo je glavna zabava i mnogim drugim zvanicama. Tako su ministar kulture Ivan Tasovac i ministarka bez portfelja zadužena za EU integracije Jadranka Joksimović listali slike na svojim androidima, nazdravljajući sve vreme - vodom.Ministar prosvete Srđan Verbić toliko je bio gladan da je hranu izmrvio svuda po sebi, dok je ruke brisao jednu o drugu jer salveta nije bilo u blizini.Ni novoizabrani ministar odbrane Zoran Ðorđević nije gubio vreme, pa je tokom ćaskanja s jednom od zvanica razmenio vizitkarte, na kojima je na engleskom jeziku pisalo da je reč o Ministarstvu odbrane i njegovim kontakt podacima.

Trema od princaBABIĆ SE PREZNOJAVAOŠef poslaničke grupe SNS Zoran Babić sve vreme se preznojavao i u goloj vodi stajao mirno čekajući susret s naslednikom britanske krune. Kad je do razgovora konačno došlo, Babić je pokazao da su časovi manira koje su parlamentarci pred ovaj susret imali urodili plodom. Srećom, pa nisu razgovarali na srpskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track