EPSKA BITKA NA KURIROVIM IZBORIMA: Šešelj ih razbio, Vuk dobio Rasima posle teških optužbi za krađu!

Kurirovi predsednički izbori

EPSKA BITKA NA KURIROVIM IZBORIMA: Šešelj ih razbio, Vuk dobio Rasima posle teških optužbi za krađu!

Politika -

Večerašnju polufinalnu borbu KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA obeležila je dominacija Vojislava Šešelja, ali i međusobne optužbe Jeremićevog i Ljajićevog tabora za teške IZBORNE KRAĐE.

Lider radikala je bez problema, već u startu obezbedio prvu poziciju, dok se za Dačića isto tako u startu videlo da će završiti na začelju.Međutim, za drugo mesto i poziciju koja vodi u finale vodio se pravi rat. A sudeći prema međusobnim optužbama, i tom ratu kao i u svakom drugom korišćena su nedozvoljena sredstva. Rasim Ljajić je tokom većeg dela glasanja bio ispred Jeremića, a prema navodima portala sndžakpress bliskog Muameru Zukorliću u tome mu je pomogao ogroman broj lažiranih naloga. (Više o tome pročitajte OVDE).

Međutim, nakon što je glasanje ušlo u poslednjih 90 minuta Jeremić je silovito krenuo da sustiže Ljajića da bi ga na kraju i prestigao. Na to su reagovali iz Ljajićeve stranke optužujući Jeremića za tešku krađu, što su potkrepili i matirijalom koji su poslali redakciji Kurira i za koji tvrde da dokazuje neregularnost (više o tome OVDE).

Kurirova nezavisna komisija će ispitati navode i jednih i drugih kako bi regularnost bila zadovoljena.

Kako za sada stvari stoje, u finale su prošli Vojislav Šešelj sa 9.422 i Vuk Jeremić sa 5.897 glasova, dok se za Ljajića (5.605) i Dačića (1.825) predsednička trka ovde završava. Šešelja i Jeremića u finalu čekaju Aleksandar Vučić i Boško Obradović.

VELIKO FINALE VUČIĆ - ŠEŠELJ - JEREMIĆ - OBRADOVIĆ ZAKAZANO JE ZA ČETVRTAK 1. DECEMBAR OD 19 DO 23 SATA.

Ostanite uz Kurir!

POGLEDAJTE KAKO JE TEKLO GLASANJE OD 19 DO 23 SATA

VAŽNA NAPOMENA: S obzirom da je u proteklih 24 sata stiglo više pritužbi na regularnost izbora, odlučili smo da pooštrimo mere kako bi regularnost bila zadovoljena. Naime, Kurir će formirati nezavisnu komisiju koja će proveriti rezultate glasanja i utvrditi da li je bilo kupovine glasova i glasanja sa lažnih profila. Takođe, DO SAMOG POČETKA VEČERAŠNJEG GLASANJA NIKO, PA ČAK NI SAMI KANDIDATI NISU ZNALI RASPORED, KAO NI EMOTIKON KOJI ĆE TIM MESTOM DOBITI.

Glasate za svog favorita klikom na emotikom pored njegovog imena.

GLASANJE SE OBAVLJA NA KURIROVOJ FEJSBUK STRANI I POTPUNO JE TRANSPARENTNO - JEDAN FEJSBUK NALOG - JEDAN GLAS. SVAKI GLAS SE MOŽE PROVERITI KLIKOM NA BROJ REAKCIJA ISPOD VIDEO ANKETE.

Pravila glasanja

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, iako će građani na birališta tek na proleće 2017.

Ipak, čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države! Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

Pogledajte ukratko kako je proteklo glasanje prethodnih dana:

Grupa A:

Grupa B:

Grupa C:

Grupa D:

(EPK/EK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja