Drugo polufinale

(KURIR TV) ŠEŠELJ UOČI NOVOG KRUGA PREDSEDNIČKIH IZBORA: Vučić i ja ćemo voditi glavnu bitku!

Politika -

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj ne krije da večeras očekuje pobedu, a da li smatra da ima šanse da prestigne Vučića sa brojem glasova, s obzirom da je osvojio sam koliko su prvi put Vučić i Nikolić zajedno, lider radikala odgovara:

- Kod mene je simptomatično što kad je išlo brojanje glasova, išlo je nekako ujednačeno, a za dva sata je kod Vučića sve završeno. Što znači da su bili pripremljeni za glasanje, ja to tako zaključujem. Imam i ja vremena da se pripremim, ali nemam takve resurse kao Vučić. Drugo, pošto pretpostavljam da će se glavna bitka voditi između mene i Vučića, doći će njegova prednost u infrastrukturi, botovima i resursima - tvrdi Šešelj.

Kako komentariše duel između Vučića i Nikolića, lider SRS kaže da je znao da Toma neće pobediti.

SAZNAJTE ZAŠTO JE ŠEŠELJ RAZBIO VUČIĆA I TOMU: Šokantna pobeda na izborima!

- Ja neprekidno govorim da je Toma beznačajan i da nikakve šanse nema. Čudi me kako ga i onaj Dosta je bilo nije pobedio. Nije me čak iznenadilo ni što je Obradović ispred njega. Boško ima izvesnu elokventnost. Nije po mom ukusu ta elokventnost i dosta je praznjikava, ali može da deluje slatkorečivo. A Toma je apsolutna nula - zaključuje Šešelj.

Izborna groznica ulazi u foto-finiš, gde će se u polufinalu glasati u Grupi F, koju čine Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić, Ivica Dačić i Rasim Ljajić. Za kandidate glasajte večeras od 19 do 23 sata!

U finalu pre finala KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA koji su održani u ponedeljak veče, premijer Aleksandar Vučić demonstrirao je apsolutnu nadmoć na Kurirovim izborima i sa više od 23.000 glasova potukao svoje protivnike u prvoj polufinalnoj borbi koju je pratio višemilionski auditorijum sastavljen od naših čitalaca iz zemlje, regiona i dijaspore.

VUČIĆ NOKAUTIRAO SVE! 10 PUTA JAČI OD NIKOLIĆA Više od 1,2 miliona gledalaca pratilo Kurirove izbore

Premijer je silovito krenuo i već posle sat vremena potukao dosadašnji apsolutni rekord koji je držao Vojislav Šešelj (8.013 glasova) od koga je bio jači tri puta, ali više od 10 puta od Tomislava Nikolića koji je večeras doživeo debakl i sa 1.953 glasa ispao iz predsedničke trke!

KURIROVA IZBORNA GROZNICA RUŠI SVE REKORDE: Večeras u ringu Šešelj, Jeremić, Dačić i Ljajić!Drugi finalista je lider Dveri Boško Obradović sa 3.227 glasova i on će zajedno sa premijerom čekati drugu dvojicu iz sutrašnje polufinalne grupe. Saša Radulović je sa 784 glasa završio na četvrtom mestu večerašnje polufinalne trke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track