ZVANIČNO POTVRĐENO: Aleksandar Popović kandidat DSS za predsednika Srbije!
Foto: Nebojsa Mandić

Spremni za izbore

ZVANIČNO POTVRĐENO: Aleksandar Popović kandidat DSS za predsednika Srbije!

Politika -

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije na predstojećim redovnim predsedničkim izborima biće funkcioner te stranke Aleksandar Popović, potvrdio je danas vršilac dužnosti direktora DSS Miloš Jovanović.

On je na početku sednice Glavnog odbora te stranke, na kojoj treba da se potvrdi učešće DSS na predsedničkim izborima, i zvanična kandidatura Popovića za predsednika, kazao da biografija pokazuje da je Popović, "ubedljivo najbolji kandidat za budućeg predsednika Srbije ".

"U izbornu kampanju moramo da uđemo sa verom u Aleksandra Popovića jer sve stvari koje su se ove godine dogodile na svetskom nivou pokazuju da je vera jedan od garanta uspeha", naglasio je on.Jovanović je dodao da u narednoj godini postoji mogućnost i za raspisivanja vanrednih paralamentarnih izbora i da će DSS biti spremna da izađe i na te izbore.

On je istakao da bi raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u narednoj godini bilo skroz neodgovorno i predstavljalo bi poigravanje sa voljom građana te da bi logična reakcija trebala da bude njihov bojkot .

Prema njegovim rečima, DSS čeka otvaranje novog poglavlja rada i da je toj stranci koja sledeće godine obeležava 25 godina postojanja , potrebno obezbediti novi početak, dodavši da u stranci postoji jasan plan obnove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track