KESIĆ HOĆE DA NAM PODMETNE LAŽOVA: Tramp šutnuo Levandovskog, a on ga dovodi kao njegovog menadžera!
Foto: Rojters I Printscreen

Prevara u najavi

KESIĆ HOĆE DA NAM PODMETNE LAŽOVA: Tramp šutnuo Levandovskog, a on ga dovodi kao njegovog menadžera!

Politika -

Analitičar Obrad Kesić organizuje posetu srpskim državnicima i političarima u Banjaluci i Beogradu kompromitovanog američkog političkog komentatora Korija Levandovskog i predstavlja ga kao menadžera kampanje novog predsednika SAD Donalda Trampa, iako ga je Tramp otpustio odmah na početku svoje kampanje i strogo mu zabranio da prilazi njegovoj porodici.

Podsetimo, Levandovski se lažno predstavljao i izazvao incident na inauguraciji Trampa u Vašingtonu. Naime, on je pokušao da prisustvuje zabavi u Kapitolu posle Trampove inauguracije, predstavivši se lažno kao njegov "menadžer kampanje", ali ga je policija na vreme razotkrila. Međutim, kada nije uspeo da ih prevari, on je pokušao da silom prođe policijsko obezbeđenje.

"Recite nekome da mi donese ulaznicu, bukvalno stojim ovde i vidim ostale članove Trampovog kabineta", vikao je Levandovski nekome preko telefona, bezočno lažući da ima pozivnicu.

Na pitanje policije da li je član kabineta predsednika, on je, ne trepnuvši, slagao da je ni manje ni više nego "Trampov menadžer kampanje".

Ko je zapravo Kori Levandovski, koji na sve moguće načine pokušava da svet prevari da je Trampov savetnik?

On je nekadašnji komentator Si-En-Ena (CNN) i radio je kao pomoćnik izborne kampanje Donalda Trampa od januara 2015. do juna 2016 godine, kada je izbačen iz štaba i zabranjen mu pristup i Trampu i njegovoj porodici.

Podsetimo i na incident koji je izazvao zgražavanje svetske javnosti. Levandovski je, naime, na Trampovoj konferenciji za štampu u golf klubu u Palm Biču u martu 2016. godine tako jako zgrabio novinarku medijske kuće "Brajbart" Mišel Filds da joj je ostavio modrice na ruci. On je odmah uhapšen i potom pušten, ali sa pozivom na sud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track