ZAVODI RED: Zorana Mihajlović skresala plate zbog kašnjenja
Foto: Beta

Ministarka pooštrava disciplinu

ZAVODI RED: Zorana Mihajlović skresala plate zbog kašnjenja

Politika -

Podvukla je crtu posle onih koji su došli do 7.40 i napisala u knjizi: „Svi ispod 20 odsto od plate manje za sledeći mesec“

Izgleda da se ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović sprema za prolećno čišćenje, sudeći po tome što će dvadesetak zaposlenih iz njenog kabineta koji su kasnili na posao dobiti smanjenje plate od 20 odsto, saznaje Kurir.- Zorana je pre dva dana došla na posao pre početka radnog vremena. Trebao joj neko od saradnika iz kabineta, tražila ga je, ali dobila je odgovor da još nije došao. Pitala je za drugog gde je, a odgovor je opet bio isti: „Nije došao.“ Onda je došla do kancelarije u kojoj je knjiga u koju zaposleni u kabinetu upisuju kad dolaze i kad odlaze s posla. Podvukla je crtu posle onih koji su došli do 7.40 i napisala u knjizi: „Svi ispod 20 odsto od plate manje za sledeći mesec“. Pored je stavila dva papira, na kojem je napisala: „Gde ste? Kad se dolazi na posao?“ - prepričava naš sagovornik.

Usledili su pozivi telefonom.- Neko od zaposlenih je slikao to. Krenulo je šerovanje po internetu i pozivanje kolega da hitno dođu na posao jer je velika frka - kaže naš sagovornik.D. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track