VUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Neću da učestvujem u tom vašem rijalitiju! Videću se sa Tomom!
Foto: Marina Lopičić

Premijer u poseti Vrbasu

VUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Neću da učestvujem u tom vašem rijalitiju! Videću se sa Tomom!

Politika -

VRBAS - Politika nije trgovina, ja nisam trgovac i neću da učestvujem u tom vašem rijalitiju, rekao je na pitanje Kurira premijer Aleksandar Vučić povodom sastanka koji bi danas trebalo da ima s predsednikom Tomislavom Nikolićem.

1 / 17 Foto: Marina Lopičić

Za njega, istakao je, politika nije trgovina, nije nikad bila i neće biti."Ja nisam trgovac da nešto prodajem ili kupujem", poručio je Vučić.

DANAS DAN D: Vučić i Nikolić sastaće se da razgovaraju o predsedničkom kandidatu!

Kako je naveo, Nikolića veoma poštuje, ali nije trgovac."Sešću i razgovaraću, ako je to u redu, onda dobro, ako nije, šta da radimo", poručio je Vučić.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Avionski" spot košta maksimalno 400 evra

Lider SNS Aleksandar Vučić je rekao da je snimanje predizbornog spota "avion", koji je imao veliki broj pregleda, koštalo između 100 i 400 evra, dok drugi predsednički kandidati troše dnevno 20.000 ili 40.000 evra, a da ih niko ništa ne pita.

On je novinarima rekao da avion u kojem je sniman spot nije funkcionalan, već stari.Takođe je istakao da je taj spot snimio 25 dana pre nego što ga je Glavni odbor prihvatio kao kandidata i objasnio da spot ima dve verzije - jednu u kojoj podržava Tomislava Nikolića kao kandidata za predsednika i drugi - koji je objavljen.

SNS je u kampanji potrošio "gotovo ništa", a deo produkcije će platiti kada se raspišu izbori, kaže Vučić."I nikome nećemo da ostanemo dužni na bilo koji način. Proveravam priče da jednoj televiziji nije nešto plaćeno, jer sam poznat po tome da nikada ne kasnimo", rekao je Vučić.

Navodeći da kod svojih političkih pritivnika ne vidi drugi program i ideju osim toga da mrze Vučića, rekao je da pravi "jedan poseban spot sa Vučiću pederu"."Da uživaju, da mogu da viču ceo dan... I to ću da emitujem sve više, da bi vide kakve su im intelektualne mogućnosti i programski kapaciteti".

"Što se tiče Nikolića ja ću sa njim da razgovaram uvek, kad hoće i o čemu god hoće i šta god on odlučio i kako god odluči nikada neću da odgovorim ni nervozno, niti ljutito, niti bilo šta drugo", istakao je.

Rekao je da je SNS i Nikolićeva stranka, "kao i svakog drugog člana, kao i ovih pet hiljada ljudi, koji su me dočekali na ulicama Vrbasa...".

Danas je Dan D

Podsetimo, kako je Kurir danas već objavio predsednik Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić sastaće se tokom dana. Nikolić je izjavio ranije za Kurir da ne odustaje od dogovora s premijerom i liderom SNS Aleksandrom Vučićem. Dužan sam da svoje sada ugrožene prijatelje, a naročito svoju porodicu i odrasle unuke, sačuvam od uništavanja života, kaže predsednik Srbije za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track