VELJA PRETUČEN ZBOG SEKSA SA PEVAČICOM: Ilića mlatili zbog mlade devojke!
Foto: Zorana Jevtić

OTKRIVAMO

VELJA PRETUČEN ZBOG SEKSA SA PEVAČICOM: Ilića mlatili zbog mlade devojke!

Politika -

Velimir Ilić, lider NS, pretučen je jer je bio u vezi sa skoro 40 godina mlađom devojkom, otkriva Kurir!

Podsetimo, Branko Jocić, bivši direktor JP „Putevi Srbije“ i nekada bliski Ilićev saradnik, potvrdio je juče za naš list da Velja nije prebijen zbog kiparskih para, kako to on kaže, već da ga je kroz šake propustio otac jedne maloletnice s kojom je bio u vezi! Napad u ćerkinom stanuŠef NS napadnut je 2009. u ćerkinom stanu u Beogradu. Medijima je kao razlog napada naveo „da mnogo zna“, a policija je tad podnela prijavu protiv N. N. lica. Sada, osam godina kasnije, Ilićev bivši saradnik tvrdi da je Iliću razbio glavu gnevni otac maloletne devojke s kojom se lider NS viđao.Naš izvor otkriva još neke detalje ove švaleracije.- Velja i ta cura, koja je bila potpuno anonimna, upoznali su se ispred Skupštine. On je tada bio poslanik, upoznao ih je neki prijatelj. Kada su počeli da se zabavljaju, ona je tek postala punoletna. Zabavljali su se do početka 2011. godine. On je njoj ugađao, kupovao joj se skupe poklone, pomogao joj je oko prvog singla, hteo da joj pomogne u karijeri, plaćao joj je putovanja... Nije bila član Nove Srbije, ali kao da jeste, svi iz stranke su znali za nju. Priča se i da su maltene živeli u stanu u kojem je Velja prebijen. Posle operacije, ona je sa njegovom ćerkom došla da ga obiđe u bolnici. Istina, ceo slučaj u vezi sa njegovim prebijanjem je prijavljen policiji, ali se nikada nije saznalo ko ga je pretukao. Ma sve je to odmah zataškano - priča sagovornik Kurira.Našla novog sponzoraPosle raskida, ona je vrlo brzo našla novog sponzora. Udala se za čoveka koji je od nje mnogo stariji.- Čovek je veoma bogat, mada je imao sitnih problema sa zakonom. Ugađa joj, plaća snimanje njenih pesama i spotove koji se rade na vrlo skupim i dalekim destinacijama, finansira njenu firmiranu garderobu, putovanja. Pored pevanja, ona pokušava da se bavi i modom. A poseban fetiš su joj selfiji sa poznatim facama iz svetskog džet-seta, koje ona rado kači na društvene mreže - tvrdi naš izvor.

Velja IlićNe znam čiji me je otac pretukaoIlića za Kurir tvrdi da nije bio sa pevačicom.- Ma kakva pevačica, kakvi bakrači... Prvi put čujem za nju. I ne znam uopšte čiji me je to otac pretukao. Taj, bre, Jocić nije normalan, imam decu i unuke, tužiću ga, moraće sve to da dokaže na sudu. On da je normalan, ne bi pričao tako nešto, a kao nenormalan tužiće ga svi koje pominje. Pa će sutra da plače, neće imati čime da plati troškove i kaznu, da prehrani decu. Kako ga, bre, nije sramota - poručio je Ilić.

Branko JocićDobro ste obavešteni, bio je s pevačicomBranko Jocić, bivši direktor „Puteva Srbije“, potvrdio je juče za Kurir identitet ove pevačice.- Vidim da ste dobro obavešteni, ali neću da komentarišem njegovo blato. On mora da raščisti sa Specijalnim sudom za organizovani kriminal neke stvari dok je bio na čelu Ministarstva za kapitalne investicije. U pitanju su dva predmeta koja su falsifikovana i ja za to imam dokumentaciju - kaže Jocić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 28.02.2017

Šokantno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Vesna Zmijanac bila na samrti

Gojaznost i depresija posledice operacije

U današnjem magazinu Stars otkrivamo da je pevačica imala komplikovanu operaciju nakon koje se jedva probudila iz anestezije.

Zato se ugojila, teško govori i pati od depresije.

Kako tvrdi, ċerka i unuka su je digle iz mrtvih.

Ne propustite današnji Kurir jer na poklon dobijate najtiražniji magazin o poznatima!

Svetlana Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track