VUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ćerka Milica je moja talija, Srbija će moći da računa na nju!
Foto: Marina Lopičić

Poseta Adrija medija grupi

VUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ćerka Milica je moja talija, Srbija će moći da računa na nju!

Politika -

BEOGRAD - Aleksandar Vučić, aktuelni premijer Srbije i kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otkrio je da velike nade polaže u svoju ćerku Milicu, kao i da je ona neko na koga će cela Srbija moći da računa.

Vučić je u sredu posetio Adrija medija grupu i bio gost redakcije dnevnog lista Kurir, te odgovarao na pitanja naših novinara o raznim temama. Jedno od njih bilo je i kako njegova deca reaguju na sve češće kritike upućene njihovom ocu.

"Milica je povučena u sebe i izvanredna je. Danilo je emotivan na oca, ponaša se kao i ja u njegovom godinama, a ona je zrelija, iako je četiri godine mlađa. Veoma je obrazovana i, ako smem da kažem, neko ko bi u budućnosti mogao dobro da se iskoristi za Srbiju. Milica će biti veoma snažna ličnost, neko ko već govori više stranih jezika kao i maternji, i mislim da je pred njom velika budućnost. Mislim i da je mnogo snažnija od mene. Danilo je običan kao i ja, a Milica je mnogo snažnija od obojice", objasnio je premijer.

EKSKLUZIVNI INTERVJU ALEKSANDAR VUČIĆ: Velike su šanse da IZGUBIM! - ČITAJTE U KURIRU!

Na naše pitanje da li ćerku vodi sa sobom na glasanje, jer veruje da mu je talisman, on je poručio da je ponosan na svoju mezimicu.

"Pozvao sam je sad na GO i rekao: „Nemoj, Milice, da dolaziš, znam da ti je to dosadno“, a ona će: „Nije mi dosadno, stižem, nemoj ti da određuješ šta mi je dosadno.“ Jednom sam je pitao: „Milice, da li si dobila makar jednu četvorku?“, sve očekujući da jeste, a nije. Nije dobila nijednu četvorku za devet godina. Rekla mi je: „Tata, ja sam Milica Vučić, molim te, pitaj svog sina Danila Vučića za te stvari", završio je Vučić.

PREMIJER ZA KURIR: Snimio sam spot "Vučiću, pederu", kraj će vas IZNENADITI!

VUČIĆ U EKSKLUZIVNOM INTERVJUU ZA KURIR: Nisam se slagao sa Zoranom kad je napadala Nikolića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track