ILIĆ PORUČIO BIRAČIMA: Potpišite sve što se od vas traži, a glasajte kako vam srce kaže
Foto: Fonet

Postoji alternativa

ILIĆ PORUČIO BIRAČIMA: Potpišite sve što se od vas traži, a glasajte kako vam srce kaže

Politika -

UŽICE - U Srbiji nikada nije bio veći pritisak na zaposlene i ljude u javnom sektoru ukoliko ne podrže (Aleksandra) Vučića za predsednika, izjavio je danas predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i pozvao građane da potpišu sve što se od njih traži da ne bi ostajali bez posla i bili progonjeni, a da glasaju onako kako im srce kaže.

Ilić je kao primer da "građani Srbije žive u diktaturi, koja nije viđena poslednjih 20 godina", naveo Užice, gde je, kako je rekao, Tihomir Petković pozivao sve, počev od predsednika mesnih zajednica i vršio pritisak na one koji imaju zaposleno dete ili supružnika da će ostati bez posla ukoliko ne budu glasali za Vučića.

Ljudi u ovakvom strahu nisu živeli ni devesesetih, rekao je Ilić i ocenio da je to što se događa u Srbiji "najveća sramota".

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

- Molim sve građane da im obećaju sve što od njih traže, baš onako kako oni obećavaju građanima sve i svašta pred izore, a kada na dan izbora stanete iza pravana i uzmete olovku u ruke vi ste jedini gospodari svoje sudbine i vi birate hoćete li živeti i dalje u strahu i pod pritiskom ili vratiti sebi ljudsko dostojanstvo, napomenuo je Ilić.

Imamo alternativu, rekao je Ilić i naveo da je Vuk Jeremić svetski čovek, diplomata, koji ništa slično ne bi uradio.

Zato ćemo ga podržati. Pozivam sve mlade koji žele da vide perspektivu u ovoj državi da to urade, a ne da se plaše, poručio je Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track