KANDIDATI U KAMPANJI: Vojislav Šešelj obišao Moravički okrug: Pogubna ekonomska politika
Foto: Fonet

Gde su bili šta su radili

KANDIDATI U KAMPANJI: Vojislav Šešelj obišao Moravički okrug: Pogubna ekonomska politika

Politika -

Lider SRS Vojislav Šešelj u razgovoru sa građanima Moravičkog okruga rekao je da premijer Vučić nema pravo da uskraćuje plate i otpremnine pod izgovorom da država nema novca. On je objasnio da novca ima sve dok postoji suficit u budžetu Republike Srbije.

Lider radikala je još jednom ponovio stav SRS da je ekonomska politika Vlade pogubna po građane i objasnio da režim zanemaruje ogroman broj državnih obaveza kako bi sačuvao novac i prikazao da je ostvaren što veći suficit.Nenad ČanakOtpad je dobar resursKandidat za predsednika Nenad Čanak izjavio je da Srbija mora prestati da otpad smatra smećem, već resursom koji se može i mora koristiti.- Zašto Srbija nije u stanju da iskoristi preko dva miliona tona otpada, koliko sama proizvodi, dok, recimo, Nemačka koristi svoj i još uvozi preko 12 miliona tona otpada - zapitao je Čanak.Boško ObradovićVratiću ugled prosvetarimaPredsednički kandidat Dveri Boško Obradović smatra da država mora da poboljša materijalni položaj prosvetnih radnika u Srbiji, te da vrati autoritet i dostojanstvo srpskom učitelju, nastavniku i profesoru. On kaže da godinama unazad odlazi na opravdane proteste prosvetnih radnika u Srbiji, jer su oni danas najviše poniženi od ove vlasti.

Ljubiša Preletačević snima spotBeli mahao ljudima iz „mercedesa“!Popularni Mladenovčanin Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, juče je bio angažovan na snimanju novog predizbornog spota. Veliku pažnju meštana privukao je dok se u „mercedesu“ sa otvorenim krovom provozao centrom Mladenovca, mašući i pozdravljajući građane koji su se tu zatekli.Snimanje je nastavljeno u lokalu „Kafana kod Sidžma“, koju drži njegov otac. Nekolicina mališana igrala je uz muziku, dok su Belom prilazili ljudi i tražili autogram. Zajedno sa svojom izabranicom i dvojicom pripadnika „obezbeđenja“ on se prošetao i pijacom, dok je uzvikivao „Samo jako!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track