DRAGOJEVIĆ: U SNS su zle ubice! ĐUKANOVIĆ: Osudite nesrećnika!
Foto: Filip Plavčić, Dragana Udovičić

Reditelj opleo po bivšim partnerima

DRAGOJEVIĆ: U SNS su zle ubice! ĐUKANOVIĆ: Osudite nesrećnika!

Politika -

SNS skreće ka fašizmu. Ako pobede, zatvaraće i ubijaće ljude. To je hunta zlih i primitivnih ljudi, rekao je Dragojević

Bivši socijalista i reditelj Srđan Dragojević odlučio je da se sa suprugom odseli iz Srbije ako na predstojećim izborima pobedi Aleksandar Vučić, predsednički kandidat SNS.Dragojević, naime, kaže da su naprednjaci „hunta zlih i primitivnih zveri koji idu ka fašizmu“, te da će „zatvarati i ubijati ako pobede“. Iz SNS su od boraca za ljudska prava zatražili da osude Dragojevića, poručivši mu da je nesrećnik koji je do juče sedeo u vlasti s „ubicama“.

- SNS skreće ka fašizmu. Ako pobede, zatvaraće i ubijaće ljude. To je hunta zlih i primitivnih ljudi. Nikakav problem nemam da SNS zveri pobede - narod će reći. Ako te ubice pobede, selim se iz zemlje, to smo žena i ja odlučili - napisao je Dragojević na Tviteru. Uzvratio mu je poslanik SNS Vladimir Đukanović:

- Ovaj nesrećnik je do juče sedeo u istoj vlasti sa „ubicama“. Pošto mu „ubice“ nisu davale pare za njegove besmislene projekte, digao je sidro. Pitam velike poštovaoce ljudskih prava, sve one koji se ubiše od zalaganja za toleranciju i protiv jezika mržnje, hoće li neko osuditi ovo?B. Bojić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track