TALK SHOW DA SE NE LAŽEMO DJB Saša Radulović: Pada vlada posle izbora

Politika -

Kandidat za predsednika Srbije i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović u emisiji „Da se ne lažemo“ na Kurir TV rekao je da su izbori za šefa države referendum za i protiv Aleksandra Vučića, a kao glavni problem naše zemlje naveo je partokratiju i korupciju.

U razgovoru sa autorom emisije Ratkom Femićem, Radulović je istakao da je centralna tema izbora promena celokupnog sistema.

Parazitska partokratija

- Ovi izbori su referendum za i protiv Vučića. Nakon ovih izbora imaćemo pad Vlade, konačan raspad SNS i nove parlamentarne izbore na kojima će doći do promene celog sistema. Ja trčim trku za promenu celog sistema - rekao je on.

Lider DJB je istakao da je centralni problem naše zemlje partokratija.

- Ona ubija Srbiju, a manifestuje se partijskim zapošljavanjem. Često mi kažu da mnogo govorim o partokratiji, o tom parazitskom sistemu, a ja im kažem: „Ali meni kuća gori.“ Ukazujem na vatru zbog koje gori kuća, a vi mi kažete: „Hajde da pričamo kako da okrečimo ovaj zid“ - rekao je on.

Za Vučića kaže da je „tipičan primer partijskog parazita“:

- On nema jedan jedini dan nepartijskog radnog iskustva bilo gde. Kod nas u politiku ulaze neostvareni ljudi koji ništa ranije nisu ni znali ni radili i onda se ostvaruju kroz politiku.

Radulović kaže da je država puna korupcije.

Politička greška

- Mislim da me je Vučić zvao u Vladu da bi mene i Miroslavu Milenović sklonio iz policije i tužilaštva da bi mogao da zatvori sve predmete. Kao što vidimo, Dinkić je oslobođen, Karić je oslobođen. Ispade cela Srbija opljačkana, niko nije kriv. Ja sam mu najveća politička greška. Imamo jedan privid države, u stvari reč je o privatnoj Vučićevoj korumpiranoj partijskoj državi.

S. Ðurić

O kapilarnim glasovima

Psihoza straha

.: Radulović se osvrnuo i na sigurne glasove unutar SNS.

- Pogledajte ovaj sistem kapilarnih glasova. Maltretiraju ljude. Napravili su konkurs unutar SNS gde onaj ko donese određeni broj sigurnih glasova može da dobije posao u javnom sektoru ili da ga zadrži. Znate koja je to psihoza straha kod ljudi. To je krajnje nedopustivo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track