NEOBIČNA PITANJA KANDIDATIMA Beli: Lažem ja, al, ovi su me ušili
Foto: Dragan Kadić

Poligraf pred finiš kampanje

NEOBIČNA PITANJA KANDIDATIMA Beli: Lažem ja, al, ovi su me ušili

Politika -

Kad sam video šta rade ostali, ostao sam bez kreativnosti, požalio se Preletačević

Predsednički kandidati Ljubiša Preletačević, Aleksandar Popović, Boško Obradović i Milan Stamatović tvrde da bi podržali zakon koji bi ih obavezao da, ukoliko postanu predsednici, ispune obećanja koja su davali tokom kampanje. Odgovarajući na pitanja Inspektora Blaže, muzičara, glumca Ljubomira Tadića i starlete Nataše Šavije, otkrili su i zašto su pojedini od njih morali da menjaju fokus svoje kampanje, ali i kako se oslobađaju od stresa pred izbore.

Ljubiša Preletačević

1 Za razliku od prošle kampanje, koja je bila klasično „obećavanje - ludom radovanje“, ovoga puta sam više obratio pažnju na elemente posebnosti. Dakle, prikazujem se da sam čistiji, pametniji, pošteniji, u pitanju su opšta mesta, nema mnogo pojedinosti, za razliku od prošlog puta. Krenuo ja da lažem na početku kampanje, ali kada sam video ostale, ostao sam bez kreativnosti. Što se mene tiče, mogu svi zakoni ovoga sveta, samo da sirotinja uzvrati udarac!2 U oktobru čini mi se, na pozorišnom festivalu u Mladenovcu. Gledao sam predstavu „Rodoljupci“ Andraša Urbana, idealna za ovo vreme lažnog rodoljublja i političkog profiterstva. Preporučujem svima.3 Deset sklekova kao svaki prosečni Srbenda, mislim da nije neophodno više da se razmrdaju vijuge. Sve ostalo bi bilo gubljenje vremena - mora neko i da radi za ovaj narod.

Poznati pitaju političare1 Inspektor Blaža muzičarDa li ćete doneti zakon, ako pobedite, da se političari pridržavaju obećanja koja daju tokom kampanje?2 Ljubomir Tadić glumacKada ste poslednji put bili u pozorištu i šta ste gledali?3 Nataša Šavija manekenkaDa li upražnjavate fizičke aktivnosti pred izbore da se rešite stresa?

Predsednički kandidati odgovarajuMilan Stamatović1 Pristajem, ali evo mogu i da se zakunem na to u nekoj srpskoj svetinji. Ne znam da li bi se i ostali kandidati usudili da to isto urade.

2 Poslednji put sam bio na pozorišnom festivalu užičkog pozorišta. Gostovale su predstave iz Hrvatske i Slovenije, ne samo iz Srbije.

3 Naravno. Svakog dana trčim na traci, ali radim i vežbe za jačanje muskulature i kičmenog stuba.Aleksandar Popović

1 Da, ali pristojne ljude više od zakona obavezuju reč i obraz.

2 Nažalost, poslednji put u januaru, pre kampanje, „Rosmersholm“, Beogradsko dramsko.

3 Trčim svako jutro, kampanja i izbori tu ništa ne menjaju.Boško Obradović

1 Ja sam jedini kandidat koji je svoj program za prvih šest meseci overio kod notara. Ukoliko ga ne ispunim, svaki građanin Srbije može aktivirati moju ostavku. Svakako se zalažem za svaku meru i zakon koji će povećati stepen odgovornosti funkcionera, ali i rigorozno kazniti one koji se ogreše o narod i državna sredstva.

2 Redovno idem na koncerte i u pozorište. Poslednje sam gledao „Jesenju sonatu“.

3 Nisam pod stresom, više je u pitanju umor i želja da sretnem što više građana u kratkom roku. Šetnja, vreme s porodicom i redovne vežbe jedini su način za relaksaciju i male predahe u toku ove intenzivne kampanje.

K. Blagović - D. Luković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZBORNA NOĆ: Kurir pre svih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track