VELIMIR ILIĆ: Dragan Jovanović grli Vučića jer ga čuva od robije
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

Predsednik NS o ponašanju bivšeg saradnika

VELIMIR ILIĆ: Dragan Jovanović grli Vučića jer ga čuva od robije

Politika -

Jovanović da trči kod premijera, ovaj mu drži krivičnu što je pregazio čoveka, kaže Ilić

Velimir Ilić, lider NS, kaže da ga nije začudilo kad je video da se Dragan Jovanović, predsednik opštine Topola i njegov dojučerašnji saradnik, prvi bacio Aleksandru Vučiću u zagrljaj pošto je ovaj saopštio rezultate izbora.

- Mora da ga grli jer mu ovaj drži krivičnu prijavu u fioci što je pregazio čoveka. On mu je čuvar, zato ga Jovanović poštuje i ceni i trči mu u zagrljaj. Jovanović za to treba da odgovara, a ne da se šepuri uz premijera - kaže Ilić i pita:

- Da li je odgovorna ministarka pravde, koja odlazi kod njega (Jovanovića, prim. aut.) na privatne ručkove i druže se, a on ima krivičnu prijavu za ubistvo?Ilić je podržao Vuka Jeremića na predsedničkim izborima i, iako je Jeremić u startu važio za najjačeg iz redova opozicije, a osvojio je tek pet odsto, Ilić tvrdi da nije razočaran.

- Očekivao sam da Jeremić osvoji više, ali nema veze, Vuk je potencijal. Vidite, mladi protestuju zato što se njihove babe i dede zaljube u nekog političara i glasaju za njega redovno, a mladost srpska odlazi napolje jer nema šta da radi. Mladi ljudi, studenti, promeniće zemlju, oni će oterati ove kadrovske bogalje vlasti - kazao je Ilić. K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track