Miroslav Parović na završnoj konvenciji Marin Le Pen
Foto: Konvencija Marin Le Pen

U poseti Parizu

Miroslav Parović na završnoj konvenciji Marin Le Pen

Politika -

BEOGRAD - Kandidat na predsedničkim izborima i lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović boravio je u Parizu gde je prisustvovao završnoj konvenciji Marin Le Pen.

Le Penova, koja je lider Nacionalnog fronta i kandidat za predsednika Francuske održala je svoju završnu konvenciju a gost je bio i Parović koji je rekao da mu je bila izuzetna čast što je prisustvovao tom skupu.

- Imao sam veliku čast da sa saradnicima Markom Teslićem i prof. dr Nenadom Krstićem, kao i sa grupom Srba predvođenim mojim prijateljem, Kuletom Perišićem budem gost na završnoj konvenciji Marin Le Pen u Parizu. Gospođa Le Pen je održala govor koji bi svako od nas mogao da potpiše, a koncentraciju joj nisu poremetila ni dva pokušaja prekida govora što je u ovoj kampanji stalna pojava. Na kraju je kao veliki poštovalac Srba i Srbije ova hrabra žena došla da nas pozdravi i zahvali se na podršci - istakao je Parović.

On je izrazio nadu da će Le Penova ući u drugi krug predsedničkih izbora.

- Nadam se da će Marin Le Pen ući u drugi krug te stoga pozivam sve Srbe sa pravom glasa u Francuskoj da glasaju za nju jer ona najdoslednije stoji na stanovištu francusko - srpskog prijateljstva i eksplicitno je rekla da bi povukla priznanje Kosova - rekao je Parović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track