GOJKOVIĆ: Ne pravite šou od svake sednice
Foto: Printscreen

GOJKOVIĆ: Ne pravite šou od svake sednice

Politika -

Predsednica parlamenta Maja Gojković odbacila je danas navode pojedinih poslanika opozicije da je građanima zabranjen ulaz u Skupštinu i i apelovala na opoziciju da ne pravi šou od svake sednice.

Građani mogu da uđu u Skupštinu, pod uslovom da se prijave. Nemojte da pravite šou na početku svake sednice kada pokušavamo da radimo ono za šta su nas građani izabrali, rekla je Gojković.

Odgovarajući na pitanje poslanika DS Balše Božovića povodom navoda o zabrani ulaska građana u parlament, Gojković je pozvala poslanike da se ne bave temama za jeftine novine i naslovne strane.

Istakla je da ne želi da učestvuje u pokušaju opozicije da obesmisli rad parlamenta. Gojković je nakon toga čestitala građanima na izboru Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, navodeći da je to bila njena obaveza kao predsednika parlamenta, nakon čega je usledio aplauz poslanika vladajuće koalicije.

Inače, Skupština Srbije utrdila je danas, posle tri sata, dnevni red nove sednice na kojoj će poslanici razmatrati predloge zakona o biomedicinski potpomognutoj oplodnji i o transfuzijskoj medicine. Te zakonske predloge poslanicima obrazlaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Kako se meštani Lužana protestom bore protiv bede?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track