STEFANOVIĆ NAJAVIO: Nova vlada u prvih 20 dana juna
Foto: Zorana Jevtić

Sve u rukama novog predsednika

STEFANOVIĆ NAJAVIO: Nova vlada u prvih 20 dana juna

Politika -

Ono što je moja bojazan uvek bila jeste kvalitet rada vlade, ne u partijskom smislu, nego da li će sledeći premijer moći da vodi Vladu Srbije na način ili bar blizu onoga kako je to radio Aleksandar Vučić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je juče da će nova vlada biti formirana u prvih 20 dana juna, a da će se nakon toga videti koji će biti njeni prvi potezi i kako će novi sastav raditi u cilju nastavka dobre politike još uvek aktuelne Vlade Srbije.

- Ono što je veoma važno jeste da se zna da će premijer i novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarati sa svim predstavnicima političkih stranaka i konsultovati se o formiranju te vlade - rekao je Stefanović i dodao da je odluka u rukama Aleksandra Vučića, jer je on taj koji će predložiti mandatara.

- Ono što je moja bojazan uvek bila jeste kvalitet rada vlade, ne u partijskom smislu, nego da li će sledeći premijer moći da vodi Vladu Srbije na način ili bar blizu onoga kako je to radio Aleksandar Vučić, imajući u vidu da smo imali Vladu koja je predvođena njim napravila ozbiljne rezultate u oblasti bezbednosti, ekonomije i stabilizacije naše zemlje - naveo je Stefanović.E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SILA 14 epizoda: Lazar 3 - srpska ubojita zver!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track