ALEKSANDAR VUČIĆ: Kurir je direktno protiv mene!
Foto: Printscreen

Samtra da su mediji slobodni

ALEKSANDAR VUČIĆ: Kurir je direktno protiv mene!

Politika -

BEOGRAD - Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je, govoreći o medijima, izjavio da Kurir direktno radi protiv njega!

Odgovarajući na primedbe o medijskoj cenzuri, Vučić je rekao:

- Kurir je direktno protiv mene, Blic je direktno protiv mene, Politika delimično protiv mene, svi nedeljnici su protiv mene. Podržava me samo Dragan J. Vučićević, i on ceni mene lično, čak i ne podržava stranku - rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da u Srbiji ne može da postoji cenzura u vreme vladavine društvenih mreža, koje dopiru do ogromnog broja korisnika, ali se i požalio na status koji ima na medijskoj sceni.

- I pored ubedljive pobede na predsedničkim izborima, u poslednje vreme, osim TV Pink, nijedna televizija me nije pozvala da gostujem - izjavio je Vučić.

On je rekao da ga je pre tri nedelje zvao glavni urednik televizije Hepi Milomir Marić, ali da tad "nije mogao". Kako je objasnio, suština je u tome što je u Radio-televiziji Srbije, proteklih dana glavna vest, u trajanju od pet minuta, da Makedonija "goni srpskog špijuna".

- Što nije bila prva vest da su Amerikanci bili u protestu protiv Vučića, nego su je zabašurili u dvadeset i nekom minutu Dnevnika, zapitao je Vučić odgovarajući na pitanja lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kojeg Crnogorca su Rusi vratili sa aerodroma iz Moskve u Tivat?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track