VUČIĆ ISPRED SKUPŠTINE: Mnogo vas volim! Hvala na ovakvom dočeku, živela Srbija!
Foto: Dado Đilas

SRB-POLITIKA-VUČIĆ/kraća verzija

VUČIĆ ISPRED SKUPŠTINE: Mnogo vas volim! Hvala na ovakvom dočeku, živela Srbija!

Politika -

BEOGRAD - Kao predsednik Srbije čuvaću mir i stabilnost i budućnost vaše dece i uvek ću voleti vas, građane Srbije i boriti se za vašu decu, kao i za svoju, rekao je danasAleksandar Vučić svojim pristalicama ispred Skupštine Srbije, gde će u podne položiti zakletvu kao novi predsednik Srbije.

Mnogo volim vas i najviše na svetu volim Srbiju, rekao je Vučić, koji je potom ušao u parlament gde ga je dočekala predsednica Skupštine Maja Gojković, kao i odlazeći predsednik Tomislav Nikolić.

"Štitiću mir, stabilnost i budućnost Srbije, radiću i boriću se za vašu decu kao za svoju. Ne gledajte unazad, već unapred, u zemlju svoje dece, a ne u zemlju svojih dedova", rekao je Vučić koji je na predsedničkim izborima 2. aprila odneo ubedljivu pobedu od oko 56 odsto glasova.

"Ponosan sam na sve rezultate koje smo zajedno postigli, na svaki kilometar puta, na stotine mostova koje smo izgradili, na hiljade radnih mesta koje smo otvorili. I još mnogo posla je pred nama, što moramo zajedno da uradimo", rekao je Vučić i poručio da ne gledaju unazad, već unapred, u zemlju svoje dece, a ne u zemlju svojih dedova.

foto: Dado Đilas

"Ponosan sam na sve rezultate koje smo zajedno postigli, na svaki kilometar puta, na stotine mostova koje smo izgradili, na hiljade radnih mesta koje smo otvorili. I još mnogo posla je pred nama, što moramo zajedno da uradimo. Ljubav koju vam neko pruža, daje vam snagu, a hrabrost vam uliva ljubav koju vi prema nekome ili nečemu osećate. Ja sam veoma hrabar čovek jer mnogo volim vas i najviše na svetu volim Srbiju", rekao je Vučić i dodao: Hvala vam za ljubav i podršku, za glasove koje ste nam dali.

Živećete bolje, ne gledajte u zemlju dedova nego u zemlju svoje dece", poručio je i dodao da je ponosan na sve rezultate koji su u prethodnom periodu postignuti, Odlazeći da polozi zakletvu Vučić je poručio:

"Uvek mi se nekud žuri, vi to znate i zato - zdravo, odoh ja da radim. Živela Srbija i beskrajno hvala za ovako veličanstve doček".

Građani su ga i dočekali i ispratili aplauzom i povicima podrške.

Kurir.rs/Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track