BORKO STEFANOVIĆ O SASLUŠANJU PREDSEDNIKA AMG ALEKSANDRA RODIĆA: Već 5 godina policija i tužilaštvo nisu nezavisni i rade na taster
Foto: Zorana Jevtić

BORKO STEFANOVIĆ O SASLUŠANJU PREDSEDNIKA AMG ALEKSANDRA RODIĆA: Već 5 godina policija i tužilaštvo nisu nezavisni i rade na taster

Politika -

BEOGRAD - Lider Levice Srbije Borko Stefanović, izjavio je danas da je današnje saslušanje predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića u policiji,pritisak na Kurir i da im nije palo na pamet da reaguju na naslovnu stranu sa Jocom Amsterdamom

- Rodićevo saslušanje je pritisak na Kurir. Već pet godina imamo tužilaštvo i policiju koji nisu nezavisni i koji rade na taster, odnosno samo onda kada ih neko pozove i kaže šta i ko treba da se procesuira. S druge strane, nije im palo na pamet da reaguju za mnoge druge naslovne strane, kao što je na primer ona sa Jocom Amsterdamom. Vrh vlasti, a zna se ko u ovoj zemlji o svemu odlučuje i ko kontroliše REM i Pink, u svojoj borbi zloupotrebio je ljude koji su do juče bili zaposleni u Kuriru i jeli hleb čoveka kojeg sada napadaju, izjavio je lider Levice Srbije Borko Stefanović.

Podsetimo, Aleksandar Rodić saslušan je danas u policiji zbog izmišljenih pretnji urednicima Srpskog telegrafa. Već nedeljama traje hajka i medijski linč na predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića preko režimskih televizija i novina, a najmonstruoznija bila je najava ubistva Aleksandra Rodića u novinama Vučićevog kuma Gorana Veselinovića.

( Kurir.rs/ Foto Zorana Jevtić)

ADVOKAT BOŽO PRELEVIĆ O SASLUŠANJU PREDSEDNIKA AMG ALEKSANDRA RODIĆA: Predstava da bi narodu odvukli pažnju od pravih stvari!

VUČIĆ SUROVIJI OD KARDINALA RIŠELJEA: Aleksandar Rodić saslušan zbog lažnih optužbi!

DIKTATOR U PANIČNOM STRAHU IZGUBIO KOMPAS: Posle najave ubistva Rodića, Vučić preko svojih drugih novina rešio DA OD RODIĆA NAPRAVI "UBICU"!

U NOVINAMA VUČIĆEVOG KUMA GORANA VESELINOVIĆA JOCA AMSTERDAM NAJAVIO UBISTVO VLASNIKA KURIRA I ADRIJA MEDIJE: Aleksandra Rodića ubiće kao Pukanića! Ili saobraćajka ili trovanje!

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ O PROGONU RODIĆA: Ko ne sluša naprednjake, odmah kreće njegova kriminalizacija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivne fotografije Vulina i najvećeg kradljivca struje u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track