VUČIĆEVO LICEMERJE! OVAKO JE GOVORIO NA TADIĆEVOJ INAUGURACIJI: Po kom Ustavu se ovo organizuje? Ko će ovo da plati?
Foto: Zorana Jevtić

KAKAV KARAKTER

VUČIĆEVO LICEMERJE! OVAKO JE GOVORIO NA TADIĆEVOJ INAUGURACIJI: Po kom Ustavu se ovo organizuje? Ko će ovo da plati?

Politika -

Dragan Šutanovac, predsednik DS, podelio na Tviteru delić članka o događaju ispred Skupštine kom je sam prisustvovao

Posle luksuzne žurke koju je organizovao u svoju čast, Aleksandar Vučić opravdano je meta kritika, jer, kako smo pisali, dok se 6 tona mesa peklo za njegove zvanice, ljudi u srpskim bolnicama opet su dobili parče hlebe i kašiku pavlake.

I dok nas šef države danima ubeđuje kako je dobro za Srbiju što smo skupim vinima gostili zamenike i potpredsednike iz celog sveta, neki su se prisetili kako je zbog sličnih stvari znao da oštro kritikuje svoje prethodnike.

Tako je Dragan Šutanovac, predsednik DS, podelio na Tviteru delić članka o događaju ispred Skupštine kom je sam prisustvovao.

foto: Zorana Jevtić

"Aleksandar Vučić u majici sa likom Vojislava Šešelja, ispred glavnog ulaza Skupštine Srbije, čeka Dragana Šutanovca. Tokom predizborne kampanje bili su šefovi izbornih štabova Nikoliću i Tadiću: "Ovo je slet kao za Tita. Po kom ustavu piše da se organizuju ovakve inauguracije. Ko će ovo da plaća? Šule, gde je maršal", viče Vučić, pokušavajući da privuče pažnju Šutanovca, koji razgovara sa građanima. Treći čovek radikala uživa u ometanju svečane atmosfere inauguracije predsednika Srbije"

Mali podsetnik, 2004. inauguracija Tadica, sadašnji predsednik tad a znamo kako sad.

Ovo je članak iz Politike, 12.7.2004. godine, u kom je opisano kako je Vučić na sve svoje ometanje svečanog događaja dodao:

"Pozov'te hor da peva "Druže Tito mi ti se kunemo".

Današnja opozicija je odbila Vučićev poziv, makar onaj deo koji je bio pozvan u Palatu Srbija, ali niko nije pravio slične scene. Ipak, pitanje koje je postavila i opozicija i dobar deo Srbije je slično: kome je trebala ova lična promocija i koliko nas je koštala? (Kurir.rs/Espreso.co.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prvi dekolte na inauguraciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track