VUKOMANOVIĆ OSUDILA BRUTALAN PRITISAK NA AMG I RODIĆA: Ova hajka će se Vučiću vratiti kao bumerang!
Foto: Marina Lopičić

SAMOSTALNA POSLANICA

VUKOMANOVIĆ OSUDILA BRUTALAN PRITISAK NA AMG I RODIĆA: Ova hajka će se Vučiću vratiti kao bumerang!

Politika -

Dijana Vukomanović, samostalna poslanica, osudila je brutalne pritiske vlasti na Adrija medija grupu i Aleksandra Rodića.

"Metode obračuna vlasti sa Adrija medija grupom pokazuju nervozu, ali i rigoroznost Vučićevog režima. Poreski harač je svakako jedan od najdrastičnijih mera. Dok je u demokratskom svetu sloboda medija i privatna svojina svetinja, u Srbiji se selektivno krši i jedno i drugo. Od ishoda borbe Adrija medija grupe zavise i standardi slobode za sve medije i preduzetnike", navodi Vukomanovićeva i dodaje:

"Na duži rok ova hajka najviše šteti Vučiću i može mu se vratiti kao bumerang, ali je potrebno da su ostali mediji i opozicija međusobno mnogo više solidarni u borbi protiv cenzure vlasti", rekla je Vukomanović.

DIKTATOR HOĆE DA UGASI KURIR: Aleksandar Vučić ZLOUPOTREBOM INSTITUCIJA i gušenjem medija pokušava da uništi Aleksandra Rodića i ADRIJA MEDIJU!

Podsetimo, pre samo 15 dana, "Adrija medija grupa" (AMG) Aleksandra Rodića i sve firme u vlasništvu porodice Rodić dobile su zvanična uverenja od Poreske uprave Ministarstva finansija Republike Srbije da su izmirile sve obaveze koje su u nadležnosti Poreske uprave. "Adrija medija grupa" je od 2012. godine dosad platila 1.628.473.710 dinara na ime raznih poreza Republici Srbiji.

EVA RAS O BRUTALNIM NAPADIMA NA AMG I RODIĆA: Sve nam je sve gore i gore, postali smo nečije lutke!

AMG i sve kompanije koje posluju u okviru njega takođe su dobili i uverenja od Sekretarijata za javne prihode Gradske uprave Grada Beograda da su sva potraživanja izmirena sa 9. junom 2017, a onda se pojavio izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. koji je narastao do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

(Kurir.rs/B.K., Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VANREDNE VESTI: Diktator i njegovi saradnici prete distributerima lista Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track