VUČIĆEV ČOVEK PODRŽAO VOJSKU KOSOVA: Svi ćute o veleizdaji naprednjaka sa Kosova i Metohije
Foto: KM Novine

NE SMETA IM PODRŠKA VOJSCI KOSOVA

VUČIĆEV ČOVEK PODRŽAO VOJSKU KOSOVA: Svi ćute o veleizdaji naprednjaka sa Kosova i Metohije

Politika -

Ivanović je pre tri dana bio na ceremoniji polaganja zakletve kadeta za novu klasu Bezbednosnih snaga Kosova, koje Hašim Tači pokušava da transformiše u svoju vojsku

Niko od predstavnika države i vladajućeg SNS juče nije hteo da komentariše učešće Svetislava Ivanovića, predsednika opštine Novo Brdo na Kosovu i istaknutog člana SNS, na zakletvi albanskih kadeta.

Naime, Ivanović je pre tri dana bio na ceremoniji polaganja zakletve kadeta za novu klasu Bezbednosnih snaga Kosova, koje Hašim Tači pokušava da transformiše u svoju vojsku.

Na snimku ovog događaja, nedaleko od Uroševca, jasno se vidi kako Ivanović nonšalanto uz osmeh ćaska s predstavnicima samozvane države Kosovo i kadetima Tačijeve vojske. Kad smo o ovom skandalu juče pitali direktora Kancelarije za Kosovo Marka Đurića i potpredsednika GO SNS Milenka Jovanova, koji se oglašava o svim temama, nismo dobili nikakav dogovor.

I dok svi ćute o činu veleizdaje Svetislava Ivanovića, Slavko Simić, predsednik Srpske liste koju je podržao Aleksandar Vučić, najavio je da će ova lista učestvovati u svim političkim konsultacijama, pa i ako mandatar nove vlade Kosova bude krvnik OVK Ramuš Haradinaj:

- Učestvovaćemo u svim političkim konsultacijama, bez obzira da li je to Ramuš Haradinaj, Aljbin Kurti ili Isa Mustafa.

Kurir / S. V.

Foto: KM Novine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track