RADULOVIĆ: Parlament nam je kao protočni bojler
Foto: Dragana Udovičić

RADULOVIĆ: Parlament nam je kao protočni bojler

Politika -

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović ocenio je danas da se mora prekinuti sa praksom kojom se parlament pretvara u "protočni bojler", urušava ugled skupštine i izostaje diskusija.

Rasprava o izboru na funkcije je farsa. Činilo se sve da se izbegne postavljanje pitanja kandidatima o njihovom programu, planu rada. Neki kandidati nisu ni došli na sednicu odbora. Oni koji su došli "savetovani su" da ne odgovaraju na pitanja, rekao je Radulović novinarima u parlamentu.

Radulović je, govoreći o kandidatu za zaštitnika građana Zoranu Pašaliću, rekao da ispunjava samo jedan od četiri uslova za obavljanje te funkcije.

Najveći problem je što nema plana rada. Čak ni to što je studirao 13 i po godina i ima prosek 6,73 nije toliki problem, iako jeste sporno, ocenio je Radulović.

On je izjavio da bi Pašalić trebalo da objasni zašto je iz Skupštine Fudbalskog kluba Crvena zvezda prešao u Skupštinu Partizana.

Radulović je kritikovao praksu parlamenta da se sednice zakazuju ponedeljkom, sredom i petkom, a ne i utorkom i četvrtkom, kada poslanici imaju pravo da postavljaju pitanja vladi.

(Kurir.rs/Fonet)

Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Sramota! Direktorka Poreske uprave prima tri plate, 500.000 mesečno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track