MARJAN RISTIČEVIĆ TEŠKO UVREDIO SAŠU JANKOVIĆA: To je špijunski proizvod, dobio je od britanske ambasade 80 000 funti, a i maltretirao je svog psa
Foto: Zorana Jevtic

sramota

MARJAN RISTIČEVIĆ TEŠKO UVREDIO SAŠU JANKOVIĆA: To je špijunski proizvod, dobio je od britanske ambasade 80 000 funti, a i maltretirao je svog psa

Politika -

BEOGRAD - Poslanik vladajuće koalicije i predsednik Narodne seljačke stranke Marjan Rističević je za skupštinskom govornicom teško uvredio dosadašnjeg zaštitinika građana Sašu Jankovića.

- To je špijunski poroizvod koji je dobio 80 000 funti od britanske ambasade. Kako je takav čovek mogao da bude zaštitnik građana? Krajnje je bahat, maltretirao je svog psa, imao 13 automobila, 7 parking mesta, džip za lov i specijalnu propusnicu, rekao je između ostalog Rističević, a zatim izneo niz optužbi i na račun ostalih poslanika opozicije, poput Saše Radulovića i pokreta Dosta je bilo.

Rističević je podržao izbor Zorana Pašalića za ombdusmana, navodeći da je Saša Janković postao politički protivnik posle odlazaka kod britanskog ambasadora.

Rekao je i da je Janković taj novac podelio sa poverenikom, i naveo optužbe da je Janković učestvovao u ratu u BiH.

Rističević je najprizemniim rečnikom vređao i pomnjao Sašu Jankovića, a on je već više puta izazivao skandale u skupštini svojim govorima i uvredama poslanika opozicije.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Sramota! Direktorka Poreske uprave prima tri plate, 500.000 mesečno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track