TUŽNO JE ŠTO SU VUČIĆEVE GEBELSOVSKE TIRADE JOŠ UVEK VEST: Pisac Marko Vidojković o otvorenom pismu Aleksandra Rodića
Foto: Petar Lazović

TUŽNO JE ŠTO SU VUČIĆEVE GEBELSOVSKE TIRADE JOŠ UVEK VEST: Pisac Marko Vidojković o otvorenom pismu Aleksandra Rodića

Politika -

BEOGRAD - Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, pisac Marko Vidojković poručuje da je Vučića provalio još 2012. i da ne mora da ga sluša da bi znao da laže.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

" Pink sam raštelovao još u prošlom veku, da ne zagađujem svoj mozak. Što se Vučića tiče, provalio sam ga još 2012. godine i odavno ne moram da ga slušam šta priča da bih znao da laže. Tužno je što su njegove gebelsovske tirade danas još uvek vest umesto da je brat Andreja Vučića odavno iza rešetaka ili makar u političkoj istoriji, kaže Vidojković.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track