JANKO VESELINOVIĆ: Iza svega lošeg što se dešava u Srbiji stoji Vučić!
Foto: Zorana Jevtić

reagovanje povodom OTVORENOg PISMa ALEKSANDRA RODIĆA

JANKO VESELINOVIĆ: Iza svega lošeg što se dešava u Srbiji stoji Vučić!

Politika -

Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, lider Pokreta za preokret Janko Veselinović je rekao da Vučiću ni ljudski život nije svetinja.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

"Apsolutno se slažem. Ljudi dva dana na ulici i svakoj drugoj prilici pitaju - da li si gledao "ono"? To "ono" tiče se Vučićevog nastupa na Pinku. Zajednička ocena svih je da je taj nastup bio najgore i najopasnije izdanje "našeg" diktatora. Poslednji njegov nastup je pokazao da je taj čovek spreman na sve i da iza svega što se dešava loše u Srbiji stoji upravo on. Njemu ništa nije sveto. Ni ljudski život, ni Ustav, ni zakoni. Sve čini da zavede apsolutnu strahovladu i jasno je da je shvatio da mu se neki konci izmiču iz ruke i postao je veoma nervozan i još opasniji. Da podsetim da taj čovek kontroliše Vojsku, policiju i ostali aparat prinude. To nije dobro, to je opasno", rekao je Janko Veselinović.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

(Kurir.rs, Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track