ZA VUČIĆA JE LJUDSKI ŽIVOT POTPUNO BEZVREDAN, POD USLOVOM DA SE NE RADI O NJEGOVOM ŽIVOTU: Bojan Pajtić o otvorenom pismu Aleksandra Rodića

Politika -

Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, Bojan Pajtić, bivši predsednik DS kaže da je za Aleksandar Vučić uništava svakog ko se usudi da ga kritikuje.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

- Za njega je ljudski život potpuno bezvredan, pod uslovom da se ne radi o njegovom životu. Spreman je da uništi svakog ko se usudi da ga kritikuje ili na bilo koji način ospori. Sreća u nesreći je da je došao na vlast u ovom vremenu kada vlast ipak ne može baš sve, jer je svet globalno selo u kome se o svakoj državi sve zna i prati. Da je bio na vlasti u drugačijim istorijskim okolnostima, već bi mnoge od nas progutao mrak, rekao je Pajtić za Kurir.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

(Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track