DIJANA VUKOMANOVIĆ: Vučić se ponaša kao sultan, on na narod Srbije gleda kao na raju koja treba da trpi harač i zulum!
Foto: Marina Lopičić

POSLANICA SKUPŠTINE SRBIJE o otvorenom pismu Aleksandra Rodića

DIJANA VUKOMANOVIĆ: Vučić se ponaša kao sultan, on na narod Srbije gleda kao na raju koja treba da trpi harač i zulum!

Politika -

Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, Dijana Vukomanović, samostalni poslanik kaže da se Vučić ponaša kao sultan, i da histerično progoni protivnike.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

- Nastupi Aleksandra Vučića u prorežimskim TV i drugim medijima potpuno odudaraju od normalne retorike modernih političara i državnika. Vučić sebe predstavlja kao vrhovno biće koje ima pravo svima svašta da kaže, da javno optužuje, bez obzira da li ima ili nema argumente. Vučić se ponaša kao sultan i tretira narod Srbije kao obespravljenu raju koja bi trebalo da ćuti, da radi i da trpi harač i zulum. Vučić histerično progoni sve političke protivnike, a naročito one koji, poput Aleksandra Rodića imaju hrabrosti i moći da mu se javno, jasno i glasno suprotstave. Mudri političari bi cenili takve protivnike, jer su oni glas napaćenog naroda, ali ne i Vučić. On želi da bude apsolutni gospodar i gazda Srbije, ali narod sve više uviđa da sem lažnih obećanja Vučić nema konretne rezultate, kaže Vukomanovićeva za Kurir.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

(Kurir.rs/Foto Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja