SNS SPREMA NAJVEĆU IZBORNU PREVARU: Naprednjaci dovode 150.000 lažnih glasača za beogradske izbore ČITAJTE U KURIRU
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

OTKRIVAMO PAKLENI PLAN NAPREDNJAKA

SNS SPREMA NAJVEĆU IZBORNU PREVARU: Naprednjaci dovode 150.000 lažnih glasača za beogradske izbore ČITAJTE U KURIRU

Politika -

Kurir ekskluzivno otkriva sve detalje prevare koju vladajuća partija, zbog straha da će izgubiti gradsku vlast, a uzdrmana pisanjima našeg lista o brojnim aferama i pljačkama, sprema za predstojeće beogradske izvore.

Kurir iz više nezavisnih izvora iz SNS saznaje da vrh stranke planira da promeni prebivalište čak 150.000 svojih pristalica iz okoline Beograda.

Među njima će biti i mnogo studenata koji su simpatizeri SNS i Aleksandra Vučića i kojima će pomoći tako što će dobijati novac za rentiranje stanova!

Sve će se finansirati iz crnih fondova SNS!

Sve detalje paklenog plana koji je SNS mašinerija spremila kako bi izvela najveću izbornu prevaru u Beogradu, kako su to napravili na Vračaru, kako će se promena prebivališta odvijati, kako im nesređeni birački spiskovi idu na ruku ČITAJTE OVDE.

foto: Kurir

POKLON DODATAK GURMAN

foto: Kurir

DANAS U KURIRU: Recepti iz kuhinje bake Lele

U današnjem poklon dodatku Gurman pronaći ćete ukusne recepte po preporuci vrsne domaćice, bake Lele: šnicle na ciganski način, kiflice sa sirom bez margarina, boranija zapečena u rerni, kao i makarone sa šunkom i kikirikijem itd.

Pored toga, donosimo vam recepte po kojima možete da napravite i ledeni čaj od jabuke, roze sok s krastavcem ili pak frape od lubenice i vanile.

Ne propustite najbolji dodatak za gurmane!

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track