NARODNI POSLANIK NE PLAĆA KOMUNALIJE: Zukorlić dugovao 128.000 za vodu!
Foto: Marina Lopičić

HOĆE NA MUFTE

NARODNI POSLANIK NE PLAĆA KOMUNALIJE: Zukorlić dugovao 128.000 za vodu!

Politika -

Lider BDZ je poznat po raskošnom načinu života, a dozvolio je da mu se nagomila ogroman dug prema „Vodovodu“

Narodnom poslaniku i lideru Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Muameru Zukorliću nagomilali su se računi za vodu jer ih ovaj političar nije plaćao već osam meseci! Zukorlić voli raskošan način života, a sebi je dozvolio da mu se dug za vodu nagomila, pa je sada primoran da iskešira čak 128.000 dinara, objavio je portal Sandžakhaber.

Uvidom u finansijsku karticu na kojoj tačno piše da Zukorlić nije izmirio obaveze za vodu u proteklih osam meseci jasno se vidi da je ovaj narodni poslanik dužan tačno 128.419 dinara.

I dok ovaj narodni poslanik uživa u vožnji svog skupocenog četvorotočkaša - džipa marke „mercedes AMG“ od skoro 200.000 evra, računi za vodu su se gomilali, a ostao je zapamćen i njegov oštar napad na lokalni JKP „Vodovod i kanalizacija“ zbog lošeg snabdevanja.

Prema rečima ljudi iz Zukorlićevog okruženja, ovom narodnom poslaniku niko ne želi da se zamera, pa tako nije izvršena ni prinudna naplata duga.

Zukorlić, s druge strane, objašnjava za Kurir da je sve račune ipak na kraju platio.

- Račun je izmiren. Iz ne znam kojih razloga neko vreme računi nisu dolazili na adresu stanovanja - objasnio je Zukorlić zašto na vreme nije izmirio svoja dugovanja.

Inače, ovaj poslanik javnosti poznat je i po luksuznom načinu života, pa tako za boravak u hotelu „Metropol“, u kojem se sobe kreću od 150 do 1.100 evra za noć, ne žali pare.

S. ÐURIĆ

Imovinska karta

PRIJAVIO SAMO STAN

U Zukorlićevoj imovinskoj karti, objavljenoj na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, navodi se da kao narodni poslanik ima primanja u visini od 101.965 dinara mesečno, dok kao odbornik u Novom Pazaru mesečno prima 18.000 dinara. Od nepokretne imovine Zukorlić je prijavio samo trosobni stan od 79 metara kvadratnih, dok depozite i štedne uloge u bankama i drugim finansijskim organizacijama u zemlji i inostranstvu nema.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandalozno! Prvi čovek BIA krši zakon! Pogledajte gde je Gašić bio u subotu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track