BABIĆ TOTALNO ODLEPIO! Razveo se od žene, potpuno poludeo za mladom doktorkom!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

vazduplohovu funkcija udarila u glavu

BABIĆ TOTALNO ODLEPIO! Razveo se od žene, potpuno poludeo za mladom doktorkom!

Politika -

Naprednjak nedavno okončao brak s Natašom, s kojom ima dve ćerke,i iselio se iz porodične kuće u Vrnjačkoj Banji.

Zoran Babić, direktor „Koridora Srbije“, razveo se od dugogodišnje supruge Nataše, s kojom ima dve ćerke, i to zbog mlađe doktorke, saznaje Kurir!

Inače, otkad je dobio novu funkciju, Babić je promenio i imidž - počeo je više da vodi računa o svom izgledu pa, kako kažu upućeni, nije izbijao iz teretane kako bi se rešio viška kilograma.

Nataša se prolepšala

- Po Vrnjačkoj Banji, odakle je Babić inače rodom, uveliko se priča da je njegov brak sa suprugom Natašom nedavno i formalno okončan, a kao razlog njihovog razvoda navodi se Babićeva nova partnerka, mlada doktorka koja je za kratko vreme osvojila njegovo srce. Razvod je bio neminovan, a kako njihove ćerkice ne bi osetile sve to, Nataša je s njima ostala u porodičnoj kući s njegovom majkom, dok je Babić pokupio stvari i otišao - kaže dobro obavešten sagovornik.

Prema njegovim rečima, Babić će imati gde da se skući, jer već uveliko gradi stanove u Vrnjačkoj Banji, od kojih će jedan pripasti i njegovoj bivšoj supruzi i ćerkama.

- Babića kao da je funkcija udarila u glavu. Kao da se malo promangupirao, ali je i dalje i te kako ostao posvećen svom fizičkom izgledu. Osim ustaljenih odlazaka u teretanu, Babić se sada mnogo kreće i po terenu, pa je njegov životni tempo sve dinamičniji - otkriva ovaj izvor.

foto: Marina Lopičić

Inače, Babićeva sada već bivša supruga, koja u Vrnjačkoj Banji važi za omiljenu učiteljicu, takođe je potpuno promenila izgled - natapiranu frizuru zamenila pjeravim damskim stilom.

- Nataši razvod nije toliko teško ni pao, makar sudeći po tome da izgleda bolje nego ikad. Prosto sija - kaže naš sagovornik.

Ućutao se

Marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević kaže da sa novim funkcijama i „skokom u hijerarhiji“ dolaze i nove potrebe.

- Očigledno da kod nas postoji opsesija vlašću i onim što vlast nudi. Sve ono što se zove benefit vlasti - moć, potreba da se bude u nekom imaginarnom trendu, ulazak u lažni VIP svet, svi ka tome teže. I niko od njih, kada ode s vlasti, ne dozvoljava sebi da se vrati na onu početnu poziciju. To je nešto što se, nažalost, kao loš običaj, prenosi s kolena na koleno - zaključuje Milivojević.

Do zaključenja broja Babić nije odgovorio na pitanja Kurira.

Sklon ulepšavanju Redovno ide na mezoterapiju

Još dok je bio na čelu poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije, Babić je otvoreno pričao da ide na tretmane podmlađivanja lica - mezoterapiju, a nije ni krio da bi voleo hirurški da ukloni podbradak. U međuvremenu, promenio je i način ishrane i krenuo na intenzivne treninge u teretanu, o čemu je Kurir i pisao. Nedugo zatim, počeo je i da se oblači više mladalački, pa su njegove kežual kombinacije bile pravi pogodak.

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Raste broj žrtava u Barseloni! I Srpkinja na meti terorista!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track