OTKRIVAMO! PREMIJERKA ZALJUBLJENA U DOKTORKU: Ana Brnabić u vezi sa prelepom plavušom!
Foto: Zorana Jevtić

ima sreće i na poslu i u ljubavi

OTKRIVAMO! PREMIJERKA ZALJUBLJENA U DOKTORKU: Ana Brnabić u vezi sa prelepom plavušom!

Politika -

Premijerka Ana Brnabić u emotivnoj je vezi sa doktorkom iz Beograda, koja važi za istinsku lepoticu, otkriva Kurir! Otkad je postala predsednica Vlade, Brnabićeva je proredila pojavljivanje u javnosti sa svojom dugogodišnjom partnerkom, iako njihova veza, kako kaže naš izvor blizak paru, nikada nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje.

foto: Marina Lopičić

- Anina devojka je atraktivna doktorka u jednoj od beogradskih medicinskih ustanova. Obe su posvećene karijeri i jedna drugoj, što je verovatno prvi uslov za stabilnu vezu kakvu su njih dve izgradile tokom godina. U poslednje vreme znatno ređe izlaze zajedno u javnost, i to pre svega zbog dužnosti koju je Ana preuzela - priča naš izvor.

Letovale u Hrvatskoj

Predsednica Vlade se nedavno vratila sa godišnjeg odmora, koji je iskoristila da sa partnerkom skokne do Hrvatske, odnosno do ostrva Krka, gde Brnabićeva ima porodičnu kuću. Među onima koji su imali priliku da upoznaju lepu devojku nove šefice Vlade bili su i ministri.

Kako je Kurir već pisao, prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić posebno je bio očaran devojkom premijerke koja mu je predstavljena na ekskluzivnoj večeri u zgradi „Geozavoda“, koju je za ministre i njihove partnere organizovao Aleksandar Vučić još dok je bio na čelu Vlade.

foto: Dado Đilas

- Dačić je i tada pokazao da ne može da ostane ravnodušan pred atraktivnim ženama. Iako je zgodnu doktorku upoznao kao devojku koleginice Brnabić, Dačić je pred njom bupnuo: „Šteta da tako dobra riba ne voli muškarce.“ Ispala je nezgodna šala, ali Ana mu nije zamerila, kao ni ostali. Ostalo je na tome da je Dačić napravio štos, što ga je ohrabrilo da ne odustane, pa je i dalje pokušavao da je šarmira - otkrio je za Kurir jedan od učesnika na ovoj gala večeri.

Ministri oduševljeni

Ovaj događaj okupio je ministarke i ministre i njihove pratioce i pratilje, ali je, prema svedočenju našeg sagovornika, ubedljivo najviše komplimenata pobrala upravo devojka tadašnje ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ane Brnabić.

- Još kad im je predstavljena kao uspešan lekar, bili su oduševljeni - priča naš izvor.

foto: Marina Lopičić

Beli mantil kao fetiš I Babić pao na doktorku

Lepa i uspešna doktorka dirnula je srce još jednog državnog funkcionera. Kao što je Kurir prethodnih dana pisao, direktor „Koridora Srbije“ i funkcioner SNS Zoran Babić nedavno se razveo i otišao u zagrljaj jedne mlade lekarke.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kokeza se obogatio na grbači naroda, od aerodroma dobio 32,5 miliona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track