ŠEŠELJ JE OBIČAN KLOVN: Sanda Rašković Ivić održala lekciju lideru SRS!
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

KAKAV BLAM: Lider SRS spao na rijaliti grane

ŠEŠELJ JE OBIČAN KLOVN: Sanda Rašković Ivić održala lekciju lideru SRS!

Politika -

Sanda Rašković Ivić šokirana gostovanjem kolege u „Zadruzi“, gde je komunicirao s drvetom

Iako je pre samo tri godine svojim vrsnim poznavanjem prava uspeo da slomi Haški tribunal i da obesmisli njegovo postojanje, često ostavljajući brojne sudije bez reči, lider SRS i najmlađi doktor nauka u bivšoj Jugoslaviji Vojislav Šešelj gostuje u rijalitiju!

Ni to što je zakoračio u „Zadrugu“ nije bilo dovoljno, pa je Šešelj na zaprepašćenje javnosti otišao i korak dalje time što je razgovarao s drvetom.

- Dobro veče, balvane. Kad bih bio mudar, onda bismo mi bili dva balvana mudrosti ovde. Kad završite sa „Zadrugom“, da uselim sedište SRS. Neće Željko da plati milion i po u gotovom, pa onda možemo takvu pogodbu da napravimo, baš bi ovde odgovaralo sedište - rekao je Šešelj drvetu mudrosti.

- U spoljnom svetu ne zna se ko će prvi da okine atomskom bombom. Severna Koreja svaki dan gađa preko Japana, Amerikanci prete da će uzvratiti, sve je neizvesno. Prilično sam zabrinut zbog toga, ne bih voleo da dođe do nuklearnog sukoba - rekao je Šešelj, koji se potom osvrnuo i na ubistvo pevačice Jelene Marjanović, komentarišući najnovije dokaze u vezi sa ovim slučajem.

Narodna poslanica Sanda Rašković Ivić zgranuta je Šešeljevim ulaskom u rijaliti.

- Ispada da je lakše izboriti se s rakom nego s ludom glavom. Jedan čovek koji na svojim leđima ima sve ono što ima, tolike robije, bolesti, sada da ulazi u rijaliti, stvarno sam time zgranuta. On je time i svoj SRS potpuno obesmislio i obezvredio jer nijedna stranka ne može biti ozbiljna ako za šefa ima jednog najobičnijeg klovna - mišljenja je Rašković Ivić.

Ekipa Kurira

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: Najveći skandali u istoriji Skupštine Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track