LAUFER JAVLJA! TEMPIRANA BOMBA KOJA TEK TREBA DA EKSPLODIRA: Bivši pripadnik DB-a na Tviteru otkriva sve o Đinđiću, Čedi, Bebi, Arkanu, Mariću, Šešelju…
Foto: Foto: Profimedia

ISTINA ILI PROVOKACIJA

LAUFER JAVLJA! TEMPIRANA BOMBA KOJA TEK TREBA DA EKSPLODIRA: Bivši pripadnik DB-a na Tviteru otkriva sve o Đinđiću, Čedi, Bebi, Arkanu, Mariću, Šešelju…

Politika -

Na Tviteru se pojavio intrigantni profil koji se zove „Laufer javlja“, a iza koga navodno stoji bivši službenik DB.

„Bivši pripadnik SDB. Smenjen sa funkcije. Patriota koji je verovao da radi za državu, prevaren i ostavljen od svih. Sada sam ljut. Osvetiću se!!! Samo me pratite“ – piše u opisu profila koji sve više izaziva pažnju javnosti.

– Prete mojoj porodici. Ucenjuju.Ćerku su mi isterali sa posla. Budale.Klasičan metod službe. Neću stati. Idem do vrha vlasti – napisao je

korisnik ovog profila nedavno.

U svojim tvitovima uglavnom se dotiče sprege mafije i političara u Srbiji, davajući svoju hronologiju događaja, a najčešće pominje „Belog“, „Savetnika“ i „Đikija“.

Meta tvitova su najčešće Čedomir Jovanović i Vladimir Beba Popović.

Pominje i Milomira Marića, koga zove „Oliver“, kaže da je čovek svih režima:

„Oliver“ nastavlja sa radom za svoj interes. „Hleba i igara“ – ako nema hleba i „igra“je dobra. Vlast ga upotrebljava za sklanjanje očiju javnosti – napisao je u jednom tvitu.

Njega i Tijanića karakteriše kao „najgore neprijatelje, dva glavna državna novinara“.

Otkriva i tajne Željka Ražnatovića Arkana.

Ali i Vojislava Šešelja.

„Saradnik službe“Magistar“, nesumnjivo inteligentan. Sposoban da manipuliše masom. Podobna desnica. Čovek od poverenja. Gladan moći. Indoktriniran“ – piše on o lideru SRS.

Zanimljiv je i ovaj tvit o Šešelju:

„Magistar“ je znao.Znao je da sta čeka „Đikija“.Kriv ja za ćutanje. Ćoki nije Čović, Ćoki je“Magistar“. Znao je epilog,sklonio se u Hag. Pamet“ – napisao je.

Iako se plaši da će mu blokirati nalog, nastavlja sa informisanjem javnosti o akterima koje uglavnom zove kodnim imenima, ali prilaže i njihove fotografije.

„Blokiraju mi komunikacije. Ovo je jedini način kojim mogu doći do javnosti. Ograničavaju nalog na ovaj broj pratilaca. Uskoro će blokirati“ – tvrdi on.

Za sada ima oko 1.700 pratilaca, ali su odjeci ovog profila mnogo veći.

Ko je Laufer?

Kako je Vojislav Šešelj od informacija za koje je tvrdio da stižu iz tajnih službi objavio dve knjige: „Laufer“ i „Laufer me nije zaboravio“, pitali smo lidera SRS da li je upoznat s ovim profilom, i da li možda čak i on stoji iza njega, s obzirom na to da mu je Tviter dobro znan.

– Prvi put čujem za taj profil, nikad ga nisam video. Ne stojim iza njega – kratko je prokomentarisao Šešelj za Espreso.

Kasnije nam je rekao i da je blokiran od strane pomenutog profila.

– I to ime koje koristi, „magistar“, to je uzeto onako, bez dokaza. To da sam znao za ubistvo Đinđića nije tačno, ja sam rekao samo da se očekuje „krvavi obračun“, čak sam mislio da će biti više krvav od ovoga – kaže Šešelj.

Konačno, ima i mišljenja da je pomenuti Tviter nalog zapravo sprdnja na račun upravo Vojislava Šešelja.

Vrag će ga znati… Pardon, Laufer.

(Kurir.rs/Espreso.co.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tragedija u Kraljevu! Pretio da će bombom razneti svoje ukućane i policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja