ČEDINO NEOBIČNO ISKUSTVO: Zoran Babić me spopao na plaži!
Foto: Marina Lopičić, Fonet

Jovanović ispričao

ČEDINO NEOBIČNO ISKUSTVO: Zoran Babić me spopao na plaži!

Politika -

Pitam ga: „Ne asfaltiraš“, a on meni: „Ma nemoj da zezaš, imam i ja pravo na odmor

Lider LDP Čedomir Jovanović, pokušavajući da objasni da nema dodirnih tačaka s vladajućom strankom, te da ga „bespotrebno čereče“, ispričao je zanimljivu scenu s mora u Hrvatskoj - kad ga je naprednjak Zoran Babić spopao na plaži.

- Znate šta mi se desilo ovog leta? Imam divne prijatelje na Visu, iz Komiže. I s njima odlazim kod našeg prijatelja Ivana, koji drži fiš bar na Paklenim ostrvima - to je jedno od najfinijih mesta u Hrvatskoj. Lepa uvala, mladi ljudi, najperverzniji meni koji možeš da zamisliš. I pod baldahinom ležimo Andrej Nosov i ja.

Tri po podne, separe, ja pijem neku votku s lajmom. I pojavljuje se ispred mene čovek s panama šeširom, naočarima za sunce, vilbrekin šorcom, peškir prebačen preko ramena, i kaže: „Pa super, jednom i mi da se sretnemo ovako“ - ispričao je Jovanović za Nedeljnik i nastavio:

- Ja uopšte ne registrujem, a Andrej mi kaže: „E, pa tebi se Zoran obraća.“ Pitam ko, pogledam i vidim Zorana Babića, naprednjaka. Pitam ga: „Ne asfaltiraš“, a on meni: „Ma nemoj da zezaš, imam i ja pravo na odmor.“ On odlazi, odlazi moja Jelena, pita je l‘ to onaj iz Skupštine, ja kažem jeste, a ona: „I radikali počeli da dolaze na Paklenjake“. I sad oni ovde mene čereče. A ja s njima nemam dodirnih tačaka. Sve što oni predstavljaju je suprotno meni.

R. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Sećate li se ljubičica koje su imale čuvare? Sada su uvenule!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track