PREMIJERKA SE VESELILA: Ana Brnabić oženila brata!
Foto: Dragan Kadić

Sa Vlade na svadbu

PREMIJERKA SE VESELILA: Ana Brnabić oženila brata!

Politika -

Premijerka najpre u Kruševcu, uz razbijenu čašu i „živeli“, obeležila tri meseca rada, pa je u kasnim popodnevnim satima oženila i svog brata, saznaje Kurir

Premijerka Srbije Ana Brnabić u subotu je imala dupli razlog za slavlje. Pored toga što je najpre u Kruševcu, uz razbijenu čašu i „živeli“, obeležila 100 dana rada Vlade, Brnabićeva je u kasnim popodnevnim satima oženila i svog brata, saznaje Kurir.

Brnabićeva je u slavljeničkom tonu predstavila rezultate rada svog kabineta, kada je ostvareni uspeh obeležila i slučajnim razbijanjem čaše uz „živeli“, a potom je, u istom raspoloženju, oženila i svog bližeg rođaka, zbog koga se iz Kruševca odmah vratila u Beograd.

Svadbeno veselje, kako Kurir saznaje, priređeno u jednom ekskluzivnom restoranu u elitnom delu Voždovca.

Naporan vikend

- Ovo je za Anu bio jedan veoma lep, ali i naporan vikend jer je, pored predstavljanja rezultata koje je s ministrima ostvarila, imala još jedan razlog za slavlje. Premijerka se direktno iz Kruševca munjevito uputila nazad u Beograd kako bi se spemila i stigla na vreme na svadbeno veselje. Njen brat i njegova izabranica nisu želeli pompezno slavlje, pa su se zato odlučili za intimniju atmosferu u poznatom prestoničkom restoranu. Ana nije skidala osmeh s lica iako je bila i vidno premorena, a gosti su uživali u prijatnom ambijentu - otkriva izvor blizak premijerki.

foto: Privatna Arhiva

Prema rečima našeg sagovornika, pored rodbine i prijatelja, na svadbi su bili i zaposleni u kompaniji „Asseco See“, kojom rukovodi rođeni brat premijerke, Igor Brnabić.

- Goste su uveseljavali tamburaši, a na meniju je bilo domaćih specijaliteta, kao i internacionalnih, a pila su se i kvalitetna vina. Na dan svadbe oko restorana je bio raspoređen i veliki broj pripadnika obezbeđenja - dodaje izvor.

Uvertira

Podsetimo, Brnabićeva je svoje izlaganje u Narodnom muzeju u Kruševcu završila neplanirano, uz razbijanje čaše o pod, što je očigledno bila samo uvertira za porodično slavlje, kojem je potom prisustvovala u Beogradu.

Emotivno ispunjena

BRNABIĆEVA U SREĆNOJ VEZI S DOKTORKOM

Kako je Kurir prvi objavio, Ana Brnabić je u emotivnoj vezi s doktorkom iz Beograda Milicom Đurđić. Otkad je postala predsednica Vlade, Brnabićeva je proredila izlaske u javnosti sa svojom dugogodišnjom partnerkom, a poslednje zajedničko pojavljivanje zabeleženo je na Evropskom prvenstvu u košarci, kada su zajedno ispratile finale u Turskoj.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Počelo saslušanje svedoka! Ima li sud dovoljno dokaza da je Zoran Marjanović umešan u Jelenino ubistvo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track