BRZINSKA SEDNICA U JAGODINI: Za 10 minuta usvojeno 10 tačaka jednoglasno
Foto: Zorana Jevtić

BRZINSKA SEDNICA U JAGODINI: Za 10 minuta usvojeno 10 tačaka jednoglasno

Politika -

Danas je održana 12. sednica Skupštine grada Jagodine, sa 10 tačaka i 33 podtačke dnevnog reda. Sednica je trajala 10 minuta i sve je usvojeno jednoglasno.

„Hvala koalicionim partnerima Jedinstvene Srbije, Srpskoj naprednoj stranci i SPS – u i odbornicima Skupštine grada Jagodine, što sve tačke dnevnog reda zajednički pripremamo i što su sednice kratke, efikasne i u funkciji građana. Hvala članovima Gradskog veća Jagodine, gde se već 13 godina ne primaju plate. Mi smo jedini grad u Srbiji gde članovi Gradskog veća, članovi Nadzornih odbora i odbornici ne primaju plate.

U pojedinim gradovima jedan član gradskog veća prima bruto i 150 000 dinara, a ima ih i 15. Hvala dosadašnjim članovima Nadzornih odbora i novima koji su danas izabrani, što su radili i što će raditi bez para. Već 13 godina u Jagodini, kao i članovi Gradskog veća, tako i odbornici i članovi Nadzornih odbora ne primaju plate. Jagodina je jedini grad gde političke fukcije ne donose plate“, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma po završetku današnje sednice.

„Čestitam i Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i raseljenima koji žive u Pomoravskom okrugu i ostalim delovima Srbije na jedinstvu, koje su pokazali na lokalnim izborima u nedelju i čestitam Srpskoj listi na pobedi i takva će jedinstvena pobeda građana i stranaka koje ćine Vladu Srbije biti i na beogradskim izborima kada budu održani“ rekao je Marković.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivni izveštaj DB: Arkan pravio haos u Beogradu po nalogu crnogorske tajne službe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track