ŠUTANOVAC: SNS svestan svoje moći poigrava se sa građanima
Foto: Marina Lopičić

reakcija

ŠUTANOVAC: SNS svestan svoje moći poigrava se sa građanima

Politika -

Predsednik DS Dragan Šutanovac kaže da je teza da o parlamentarnim izborima odlučuje GO SNS zastrašujuća podjednako kao i činjenica da se SNS, "svestan svoje finansijske i medijske moći" poigrava sa građanima.

Građani, prema njegovim rečima, zbog teške ekonomske situacije "ne mogu da razgraniče da li se istina nalazi na televiziji ili u frižideru".

Govoreći o predstojećim beogradskim izborima, on je kazao da DS kompletira program za srpsku prestonicu u kome će na prvom mestu biti građani, a ne "lažna šminkanja, fontane i jarboli".

Prema njegovim rečima, jedino su u DS-u priznali i shvatili gde su grešili, kao i da će sa tim iskustvom kreirati dnevni red za Beograd koji će obuhvatiti sve probleme grada i predloge kako da se oni reše.

"DS nije sujetna i nikome ne zatvaramo vrata. Iako nam je cesto i lično teško, jer nas napadaju i iz opozicije, ostajemo otvoreni za saradnju budući da građani od nas to očekuju. Siniša Mali, Goran Vesić i njihova družina su neimari propasti Beograda", kaže lider DS. Upitan da kaže koliko mandata očekuje u Skupštini grada, Šutanovac je kazao da je još rano licitirati tim brojevima, jer se ne zna ni ko će se kandidovati.

(Kurir.rs/Tanjug/Politika)

Foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track