MIHAJLOVIĆ: Jankovićev pokret se raspada i to se ne može sakriti
Foto: Marina Lopičić

reakcija

MIHAJLOVIĆ: Jankovićev pokret se raspada i to se ne može sakriti

Politika -

Potpredsednica Vlade Srbije i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da se Pokret slobodnih građana Saše Jankovića raspada i da je to činjenica koju više niko, čak ni pojedini mediji, ne mogu da sakriju od građana Srbije.

Prema njenim rečima, optužbe najviših funkcionera na račun Jankovića konačni su dokaz da politika ovog pokreta, u kojoj, kako kaže - nema nijedne ideje, suvislog predloga, u kojoj postoji samo mržnja protiv SNS-a i Aleksandra Vučića - ne može da dobije podršku građana Srbije.

"Dobro je da javnost Srbije od najbližih saradnika Saše Jankovića čuje o kakvom političaru je reč. Atmosfera straha, poređenje sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, nepotizam, bezidejnost, finansijske malverzacije, nemoral, lenjost i veliki nerad samo su neke od osobina Saše Jankovića, o kojima otvoreno govore njegovi najbliži saradnici", navela je ona.

Sve to, dodaje Mihajlović, najbolje opisuje čoveka koji je godinama obavljao odgovornu funkciju zaštitnika građana, ali i pokazuje kako bi izgledala Srbija u kojoj bi Saša Janković i njegov pokret bili na vlasti.

"Dok postoje SNS i Aleksandar Vučić, to se neće dogoditi", zaključila je Mihajlović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novi incident u Skupštini Srbije! Pogledajte kako je Obradović gađao Martinovića mišem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track