ĐILAS: Opozicija će biti još jača posle pokušaja da je vlast razori iznutra
Foto: Dado Đilas

beogradski izbori

ĐILAS: Opozicija će biti još jača posle pokušaja da je vlast razori iznutra

Politika -

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je danas da veruje da će opozicija biti jedinstvena i jača posle pokušaja vlasti da je razori.

"Nemam problem da im budem tema, ali verujem da će opozicija biti jedinstvena i još jača posle pokušaja vlasti da je razori iznutra i spolja", napisao je Đilas na tviteru povodom teksta u Večernjim novostima "Od Jankovića se odmiče i Đilas".

Prethodno je Đilas komentarišući taj tekst u kome se navodi da su poslednja dešavanja u Pokretu slobodnih građana (PSG) dovela pod znak pitanja i eventulani dogovor predsednika PSG Saše Jankovića i Đilasa o beogradskim izborima, na tviteru napisao da se "spinovanje režimskih medija protiv opozicije nastavlja".

Saša Janković, foto: Dado Đilas

Janković je juče rekao da se razgovara sa Đilasom o beogradskim izborima i da će verovatno biti saradnje.

On je gostujući na TV N1 rekao da se sa Đilasom razgovara tri meseca o tome kako, ako dođe do saradnje, a "verovatno će je biti", najbrže i najefikasnije očistiti Beograd od potpune skrame magnovenja, kako bi se Beograđanima vratili elementarni atributi građana.

Lider PSG podsetio je da izbori za Beograd nisu raspisani i da tek dolaze za četiri meseca.

"Nisam siguran da je vreme za konačne odluke - na vreme ćemo doneti taman toliko da sprečimo da ljudi koji će biti izloženi udaru ove vlasti, budu što je manje moguće izloženi udaru ove vlasti", kazao je Janković.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Naser Orić postao lovac u Srbiji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track