NARODNA STRANKA: Nastavljamo razgovore sa svim pravim opozicionarima, pa i sa Đilasom
Foto: Printscreen/Twitter

pripreme za beogradske izbore

NARODNA STRANKA: Nastavljamo razgovore sa svim pravim opozicionarima, pa i sa Đilasom

Politika -

BEOGRAD - Narodna stranka će nastaviti razgovore sa svim pravim opozicionim akterima a otvorena je, u tom konktekstu, i za razgovor sa Draganom Djilasom oko programa za Beograda, saopšteno je danas iz te stranke.

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović je naveo da se ta stranka od početka zalagala za jedinstven front opozicije na beogradskim izborima, "na platformi borbe za fer izborne uslove i oslobadjanja prestonice od loše i primitivne vlasti".

foto: Fonet/Aleksandar Levajković

"Narodna stranka će nastaviti razgovore sa svim pravim opozicionim akterima, pa je u tom svetlu otvorena i za razgovor sa Djilasom oko prioriteta programa za Beograd i svih drugih političkih aspekata predstojećeg izbornog ciklusa", naveo je on.

Djilas, bivši gradonačelnik Beograda i bivši lider Demorkatske stranke, juče je najavio učešće na beogradskim izborima koji, u redovnom terminu, treba da budu održani najkasnije u martu naredne godine.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Građani Srbije jedu pokvareno meso, suhomesnate i mlečne proizvode! Država svesno ne uništava neispravnu hranu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track