BASTAĆ: Najvažnije je obezbediti fer medijski tretman i izborne uslove
Foto: Stefan Jokić

BASTAĆ: Najvažnije je obezbediti fer medijski tretman i izborne uslove

Politika -

Reagujući na izjavu predsednika DSS-a Miloša Jovanovića da su izborni uslovi i medijski tretman od fundamentalnog značaja za predstojeće izbore u Beogradu, osnivač Udruženja građana “Čuvari Beograda” Marko Bastać kaže da je apsolutno saglasan sa njim.

- Apsolutno sam saglasan sa prvim čovekom DSS. Tu najvažniju temu su prekrile besmislene rasprave o kolonama i licitacija sa imenima kandidata. Iz tog razloga “Čuvari Beograda” podržavaju inicijativu za organizovanje ovakvog sastanka i aktivno će učestvovati u njegovoj organizaciji - rekao je Bastać.

Bastać je rekao kako smatra da su fer izborni uslovi jedan od preduslova izbornog uspeha.

- Jasno definisani i fer izborni uslovi pre politickih saveza i koalicija, utvrđene i u razgovoru sa gradjanima potvrđene lokalne politike pre kandidatura i lista, uz insistiranje na promeni modela odlučivanja daleko od očiju građana jesu preduslovi izbornog uspeha, realnih promena i održivog razvoja - rekao je on i dodao da je opština Stari grad dokaz da je takvim pristupom moguće obezbediti podršku građana i da nema razloga da se to isto ne uradi na gradskim izborima.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: HRVATIMA PRETI 12 GODINA ROBIJE? Tužilaštvo odlučuje šta će biti sa huliganima sa derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track