ŠOK U PREDSEDNIŠTVU! VUČIĆU STIGLO PRETEĆE PISMO: Puno pravopisnih grešaka, prete silovanjem i ubistvima!
Foto: Damir Dervišagić

terorizam

ŠOK U PREDSEDNIŠTVU! VUČIĆU STIGLO PRETEĆE PISMO: Puno pravopisnih grešaka, prete silovanjem i ubistvima!

Politika -

BEOGRAD - Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas je stiglo preteće pismo potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci" i poslato iz Hanovera, u Nemačkoj.

Kako je rečeno u Predsedništvu, pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je danas na Andrićev venac u trenutku dok se predsednik Srbije nalazi u poseti Kubi.

Pismo je napisano na lošem hrvatskom jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik. Deluje kao da je odštampano na štampaču, nema dijakritičke znake (kvačice) i puno je slovnih i pravopisnih grešaka.

foto: Printscreen Tweeter

"Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i poslednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da radjaju ustaške križare i gerilce", piše u pismu.

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering. Vučić se sutra vraća iz posete Kubi gde je boravio na poziv kubanskog predsednika Raula Kastra.

(Kurir.rs/Blic, I.M.Jasnić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RENT-A-HULIGANI! HRVATI OSUMNJIČENI ZA IZAZIVANJE NEREDA NA VEČITOM DERBIJU U TUŽILAŠTVU: Preti im 12 godina robije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja