ĐILAS DOBIO NOVU PODRŠKU U TRCI ZA BEOGRAD Veselinović: On je najbolji kandidat za gradonačelnika
Foto: Zorana Jevtić

pripreme za izbore

ĐILAS DOBIO NOVU PODRŠKU U TRCI ZA BEOGRAD Veselinović: On je najbolji kandidat za gradonačelnika

Politika -

Pokret za preokret saopštio je danas da podržava kandidaturu Dragan Đilasa za gradonačelnika Beograda. Odluku je jednoglasno doneo Izvršni odbor pokreta, a posle sastanka lidera tog pokreta Janka Veselinovića sa Đilasom.

Veselinović je sa njim razgovarao o najznačajnijim ciljevima vezanim za razvoj Beograda, zajedničkom radu na formulisanju i prezentovanju programa za Beograd i potrebi što širog fronta političkih pokreta, stranaka, i građana radi promene stanja u glavnom gradu, navodi se u saopštenju.

Veselinović se sastao i s predsednikom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem, s kojim kao i sa Đilasom postignuta saglasnost o potrebi hitnog zajedničkog rada na sprečavanju izbornih manipulacija, sprečavanju kupovine glasova birača, pritisaka na birače kao i obezbeđivanja jednakog tretmana na Javnom medijskom servisu.

"Dragan Đilas je najbolji kandidat za gradonačelnika Beograda. Ovom opozicionom frontu potreban je svaki čovek u Beogradu, jer ovo nije stranačka borba već je ovo iznuđena borba za grad u kome Beograđani žive. To je odluka o borbi za uređen grad, protiv bezakonja", ocenio je Veselinović, a prenosi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! TROVANJE U VLADI SRBIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track