(FOTO) VLADAJUĆA STRANKA NA OKUPU ZA BADNJI DAN: Naprednjaci zajedno uneli badnjak i presekli kolač
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Tradicionalno u centrali sNS

(FOTO) VLADAJUĆA STRANKA NA OKUPU ZA BADNJI DAN: Naprednjaci zajedno uneli badnjak i presekli kolač

Politika -

BEOGRAD - Unošenjem badnjaka, paljenjem sveće i presecanjem kolača Srpska napredna stranka obeležila je danas Badnji dan.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Bogosluženju sveštenika Luke Verića prisustvovali su funkcioneri SNS, Maja Gojković, Nebojša Stefanović, Marko Đurić, Darko Glišić, Nikola Selaković, Jadranka Joksimović, Zoran Đorđević, Nela Kuburović, Vanja Udovičić, Goran Knežević.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Članica Predsedništva SNS Maja Gojković sumirala je rezultate te stranke i navela da u prethodnoj godini SNS "može da bude ponosna na rezultate svog rada". Neki od uspeha te stranke, kaže Gojković, su punija državna kasa, konsolidovane finansije, rast domaćih i stranih investicija... Ona je podsetila da Vlada vodi računa kako o severu tako i o jugu zemlje i kao primer te brige navela otvaranje KBC Niš i prve fabrike u Lebanima posle 30 godina.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Na radost mnogih građana otvoren je i Muzej savremene umetnosti koji je iz nepoznatog razloga godinama bio zatvoren", rekla je Gojković i dodaje da ima razloga za mnogo optimizma kada je u pitanju 2018. godina.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Prva lepa vest u ovoj godini je koncesija aerodroma Nikola Tesla, to je veliki uspeh", navela je Gojković. Dodaje, da će se ubuduće raditi više i brže na evropskim integracijama Srbije, ali da se neće odustati od saradnje sa Kinom i Rusijom.

"Svaki građanin Srbije može da očekuje da će u 2018. godini imati veće plate i penzije", rekla je ona i zahvalila svim građanima koji su "istrpeli" reforme i tako omogućili zajednički uspeh Vlade Srbije i njenih građana.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Gojković je svima poželela srećan Badnji dan i da u miru proslave sutrašnji praznik.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track