BELI OBJASNIO ŠTA MU SE DEŠAVA U POKRETU: Oni preuzimaju boj za Mladenovac, a ja idem na Beograd!
Foto: Zorana Jevtić

kreće u kampanju

BELI OBJASNIO ŠTA MU SE DEŠAVA U POKRETU: Oni preuzimaju boj za Mladenovac, a ja idem na Beograd!

Politika -

Nakon što je pokret "Beli - samo jako!" saopštio da se ograđuje od daljeg delovanja Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, na Fejsbuku se oglasio i on.

foto: Zorana Jevtić

"Samim kandidovanjem za predsednika Republike izašao sam van okvira Mladenovca, a izbornim rezultatom uvideo da je podrška ogromna. Posle 350 hiljada glasova nade, nema nazad ! Dužan sam da građanima ponudim novu ideju i priču za izlazak iz apatije, beznađa i zla. Svaki vid povlačenja i svođenja na „lokalni nivo” sa moje strane više ne dolazi u obzir — sticajem okolnosti, s obzirom da smo se izborili da se moj glas čuje daleko, privilegovan sam da postanem predvodnik generacije i da konačno zajedno menjamo društvo!", napisao je Beli.

On je objasnio zbog čega mora da se "raziđe" sa pokretom i šta mu je cilj.

"Zbog slabe infrastrukture i kapaciteta bitka na dva fronta je skoro nemoguća, jedan front bi trpeo posledice, a građani Mladenovca nisu to zaslužili, jer je priča prvenstveno nastala u tom gradu sa idejom da se stvari tu menjaju.

Zbog toga mladenovačka odbornička grupa "Beli - samo jako" preuzima svu odgovornost nad daljim radom na lokalu, dok ću ja preuzeti bitku za Beograd. Dogovor da svako radi svoj deo posla za dobrobit okoline i naroda je najbolje rešenje", napisao je na svom FB-u.

Beli je dodao da će i dalje biti u mladenovačoj skupštini i biće upoznat sa radom odborničke grupe. On napisao i da će izveštavati odborničku grupu o svom delovanju.

"Ostajem dosledan ideji i manifestu sa početka priče - do kraja! Ave!", pozdravio je Beli svoje fanove u prepoznatljivom stilu.

(Kurir.rs/R.M.)

Foto Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ALARMANTNO! Pogledajte koliko dece u Srbiji godišnje oboli od raka?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track