MARINIKA TEPIĆ U STRAHU, PORUKE MRŽNJE NE JENJAVAJU: Vreme je da tužioci počnu da rade svoj posao
Foto: Beta/Milan Obradović

Pretnje poslanici Nove stranke prvi put se pojavile 13. decembra 2017.

MARINIKA TEPIĆ U STRAHU, PORUKE MRŽNJE NE JENJAVAJU: Vreme je da tužioci počnu da rade svoj posao

Politika -

Poslanica Nove stranke u Skupštini Srbije Marinika Tepić ocenila je danas da je "krajnje vreme da se ohrabre tužioci i počnu da rade svoj posao, jer policija ne može bez naloga tužilaca ništa da radi".

foto: Dragana Udovičić

Tepić je, povodom pretnji koje su joj upućene, da se oseća jezivo i podseća da su se grafiti: "Marinika shvati, nećemo stati" pojavili prvi put 13. decembra odnosno dan nakon što je SNP 1389 objavio tekst u kom se kaže da "ako država stane, mi nećemo stati".

MARINIKA TEPIĆ TRAŽI PROCENU BEZBEDNOSTI OD POLICIJE: Podnela prijavu i protiv Miše Vacića

"Republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac ili je nestala ili je zaspala u svom komforu. Više puta sam joj se obratila, kao i druge organizacije civilnog sektora koje se bave ovom problematikom i mislim da je ona 'usko grlo' i apelujem javno, da ako ona ne može da se probudi, da je neko probudi i podseti za šta prima platu", izjavila je Tepić za N1.

Tepić je upitala i kako je moguće da se Srpska desnica osniva u prisustvu potpredsednika Glavnog odbora SNS Milenka Jovanova.

MARINIKA TEPIĆ PODNELA PRIJAVU POLICIJI: Prete mi smrću

"Kako je moguće da ja dva meseca alarmiram da je nemoguće da dvojica stranih državljana mogu da nađu bezbedno utočište za političko delovanje u Srbiji koja želi sutra da bude deo EU. Ćutanje o tome je pogrešno", smatra Tepić.

(Kurir.rs/Fonet/N1/Foto: Beta/Milan Obradović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track