DAČIĆ UOČI IZBORA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Dok su socijalisti vladali, fabrike su radile
Foto: Twitter Printscreen SPS

Lokalni izbori 25. marta

DAČIĆ UOČI IZBORA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Dok su socijalisti vladali, fabrike su radile

Politika -

Da bih nastavio tako da radim, potrebna mi je vaša podrška. Koliko smo jaki, koliko imamo glasova, toliko su čvrsti naši stavovi, kazao je lider socijalista

SMEDEREVSKA PALANKA - Kada su socijalisti vodili glavnu reč u ovoj državi, sve velike fabrike u Smederevskoj Palanci su radile i tako je bilo i u vreme rata i sankcija, kazao je danas lider SPS Ivica Dačić.

Te fabrike, naglasio je on, i danas bi mogle da funkcionišu da nije bilo privatizacija u toj opštini koja je, kaže, bila "obična pljačka".

- Opljačkani su građani, radnici, država, ljudi su ostali bez posla. Ja vam kažem odgovorno danas da za Fabriku vagona ima posla u našim prijateljskim zemljama, koje nam nude da izrađujemo vagone za njih. Ja ću da pomognem koliko mogu u svemu - poručio je Dačić građanima na konvenciji koalicije SPS-JS pred lokalne izbore u Smederevskoj Palanci, koji će biti održani 25. marta.

Navodeći da su najveće ekonomske perspektive ovog grada poljoprivreda, termalni izvori, mineralne vode, na osnovu čega je moguće razvijati banjski turizam, Dačić je rekao da ne bi odustajao od industrije, te da bi trebalo otvoriti nove fabrike i revitalizovao one koje su bile uspešne, ali su propale.

On je pozvao žitelje Smederevske Palanke da izađu na izbore 25. marta i glasaju za listu SPS-JS, hrabro i odlučno, kao što i on, navodi, vodi spoljnu politiku Srbije.

- Da bih nastavio tako da radim, potrebna mi je vaša podrška. Koliko smo jaki, koliko imamo glasova, toliko su čvrsti naši stavovi, kazao je Dačić i naveo da ta koalicija ima svoju listu, koja se razlikuje od drugih, te da svako ko “voli njihovu listu treba da glasa za tu koaliciju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Twitter printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track